Прекинувач за притисок на месинг на месинг, чувствителен прекинувач за притисок на багер, голема точност за одржување | | -

Прекинувач за притисок на месинг на месинг, чувствителен прекинувач за притисок на багер, голема точност за одржување | | -

Това е достапна
DEN 3.00
Количина на стоки:

1 Одлична чувствителност : Овој прекинувач за притисок на багер е доказ за 'рѓа и отпорен на висока температура и со голема чувствителност и сигурна, и може директно да ги замени старите или оштетените прекинувачи за притисок. Компатибилни модели : Нашиот прекинувач за притисок на багерот е применлив за сериите Cat GC. Ако ви се случи да имате поврзана потреба, тогаш ова е за вас. Цврсто поврзување : Нашиот прекинувач за притисок на багерот усвојува стандарден конектор, кој е цврсто инсталиран и не е лесен за да падне за да обезбеди стабилно работење на багерот. Одлично запечатување : Прекинувачот за притисок се произведува според големината на потеклото, одлично запечатување, безбедно и точно, стабилно работење. Погоден за разни околини. Направено од месинг : Прекинувачот за притисок на багерот е изработен од месинг материјал, кој е силен и не е лесен за деформиран со долгорочна употреба. Одлична чувствителност : Овој прекинувач за притисок на багер е доказ за 'рѓа и отпорен на висока температура и со голема чувствителност и сигурна, и може директно да ги замени старите или оштетените прекинувачи за притисок. Компатибилни модели : Нашиот прекинувач за притисок на багерот е применлив за сериите Cat GC. Ако ви се случи да имате поврзана потреба, тогаш ова е за вас. Цврсто поврзување : Нашиот прекинувач за притисок на багерот усвојува стандарден конектор, кој е цврсто инсталиран и не е лесен за да падне за да обезбеди стабилно работење на багерот. Одлично запечатување : Прекинувачот за притисок се произведува според големината на потеклото, одлично запечатување, безбедно и точно, стабилно работење. Погоден за разни околини. Направено од месинг : Прекинувачот за притисок на багерот е изработен од месинг материјал, кој е силен и не е лесен за деформиран со долгорочна употреба. Прекинувач за притисок на месинг на месинг, чувствителен прекинувач за притисок на багер, голема точност за карактеристики за одржување : 1. Одлична чувствителност : Овој прекинувач за притисок на багер е доказ за 'рѓа и отпорен на висока температура и со голема чувствителност и сигурна, и може директно да ги замени старите или оштетените прекинувачи за притисок. Компатибилни модели : Нашиот прекинувач за притисок на багерот е применлив за сериите Cat GC. Ако ви се случи да имате поврзана потреба, тогаш ова е за вас. Цврсто поврзување : Нашиот прекинувач за притисок на багерот усвојува стандарден конектор, кој е цврсто инсталиран и не е лесен за пад за да се обезбеди стабилно работење на багерот.

Основните својства

Додатоци на производот