Целосна живописна невидлива сјајна HD заштитен филм на екранот компатибилен со Dell Ultrasharp Monitor 27 UP2718Q [Пакет од 2]

Целосна живописна невидлива сјајна HD заштитен филм на екранот компатибилен со Dell Ultrasharp Monitor 27 UP2718Q [Пакет од 2]

Това е достапна
DEN 2.67
Количина на стоки:

Ултра-тенок сјајно заштитен филм на екранот дизајниран специјално за мониторот Dell Ultrasharp 27 UP2718 Q Кристално чиста оптичка јасност цврсто се придржува и со леснотија на рамната површина на екранот без заробени џебови на воздухот. Го штити Dell Ultrasharp Monitor 27 UP2718 Q екранот од гребнатини, измами, нечистотија и варовник. Практично невидливо кога се применува не се меша во чувствителноста на допир на екранот, ниту ја намалува јасноста. Пакетот вклучува : 2 x Dell Ultrasharp Monitor 27 UP2718 Q заштитници на екранот и комплет за примена. Ултра-тенок сјајно заштитен филм на екранот дизајниран специјално за мониторот Dell Ultrasharp 27 UP2718 Q. Кристално чиста оптичка јасност цврсто се придржува и со леснотија на рамната површина на екранот без заробени џебови на воздухот. Го штити Dell Ultrasharp Monitor 27 UP2718 Q екранот од гребнатини, измами, нечистотија и варовник. Практично невидливо кога се применува не се меша во чувствителноста на допир на екранот, ниту ја намалува јасноста. Пакетот вклучува : 2 x Dell Ultrasharp Monitor 27 UP2718 Q заштитници на екранот и комплет за примена. Celicious Vivid For Dell Ultrasharp Monitor 27 UP2718 Q е заштитник на екран базиран на премиум филм, дизајниран да се спротивстави на гребнатини, измами и маснотии на екранот.

Основните својства

Додатоци на производот