Заштитна Футрола RСХС За Apple 20w IPHONE USB-C Адаптер За Напојување Полнач И USB Молња Кабел, 3d Цртан Филм Kawaii Saver Додаток Случај за iPhone Полнач.

Заштитна Футрола RСХС За Apple 20w IPHONE USB-C Адаптер За Напојување Полнач И USB Молња Кабел, 3d Цртан Филм Kawaii Saver Додаток

Това е достапна
DEN 143.84
Количина на стоки:

●Компатибилност●Симпатичните Кутии За Цртани филмови одговараат само За ПОЛНАЧ ЗА Адаптер ЗА Напојување APPLE 20 W USB-C и USB Кабел ●Безбеден Материјал●Заштитник За Кабли Изработен Од Нетоксична Пвц Силиконска Пластика со врвен квалитет , пвц ги прави стабилни и издржливи, многу силни и имаат долг работен век.Силиконот ги направи меки и флексибилни. Многу безбеден за употреба и многу лесен за инсталирање. ●Практична Функција●заштитникот може да го заштити Вашиот Кабел и Адаптер за Напојување.заштита од абразија и заплеткувања, продолжете го животот на употреба. Симпатична и практична, може да го заштити вашиот телефонски кабел од исклучување, можете да ги ставите на жиците во секое време без да мора често да ги отстранувате. ●Идеја за подарок+ симпатичен кабел и Заштитник За Адаптер за Напојување, исто така, може да биде мал подарок за сите настани, или како фаворити за забави.И можете да го дадете како подарок на деца, семејство, пријатели кои се вознемирени од оштетување на кабелскиот интерфејс итн. секој ќе биде привлечен од нивниот симпатичен изглед. ●Пакетот вклучува заштитна Кутија за Полнач за Адаптер 1 x, Капак за Заштитник на Кабел 1 x.(Адаптерот И Кабелот НЕ се вклучени). Опис на производот : Apple 20 W USB-C Адаптер За Напојување Полнач Симпатична Цртан Филм Дизајни Заштитна Кутија, Симпатична Цртан Филм Молња Кабел Заштитник Покритие за i Phone Полнач.

Основните својства

Додатоци на производот