Клипови за метални пенкало 10 парчиња, обележувачи на клипови за држачи со повеќе функции за тетратки, алатка за канцелариски материјал за хартија

Клипови за метални пенкало 10 парчиња, обележувачи на клипови за држачи со повеќе функции за тетратки, алатка за канцелариски материјал

Това е достапна
DEN 1.00
Количина на стоки:

✅ Мултифункција : Овој производ може да го поправи пенкалото на книгата, исто така може да се користи како обележувач или како хартиен клип за да се поправи сметката ✅ држач за пенкало : држачот на пенкалото лесно може да го поправи пенкалото на книгата без да се грижи за губење или паѓање. ✅ Преносно : Погодно е да носите пенкало со вас, што го решава проблемот со често барање пенкало. ✅ Не-означување : Трајниот метал спречува траги на хартија. ✅ Најдобар подарок : Тоа е најдобриот подарок за деца и студенти. ✅ Мултифункција : Овој производ може да го поправи пенкалото на книгата, исто така може да се користи како обележувач или како хартиен клип за да се поправи сметката. ✅ држач за пенкало : држачот на пенкалото лесно може да го поправи пенкалото на книгата без да се грижи за губење или паѓање. ✅ Преносно : Погодно е да носите пенкало со вас, што го решава проблемот со често барање пенкало. ✅ Не-означување : Трајниот метал спречува траги на хартија. ✅ Најдобар подарок : Тоа е најдобриот подарок за деца и студенти. Топла белешка : Разликата во големината од 1-3мм е во нормален опсег заради рачно мерење. Што во пакетот : 10* клипови со моливи.

Основните својства

Додатоци на производот