Bestonzon Cless Cless Clure Clure Sponges 40 парчиња кујна чистење кујнски сад за сад за садови партали брзо сушење кујнски крпи сунѓер -чиста сунѓер сунѓер сунѓер сунѓер сунѓер сунѓе?

Bestonzon Cless Cless Clure Clure Sponges 40 парчиња кујна чистење кујнски сад за сад за садови партали брзо сушење кујнски крпи сунѓер

Това е достапна
DEN 175.84
Количина на стоки:

Сунѓери за чистење на целулоза : Нашите кујнски сунѓери се изработени од материјали од висока класа и се дизајнирани со класична правоаголна форма Компресирани сунѓери на целулоза : Можете да им го дадете на пријателите како подарок за домаќинство, тие ќе го сторат тоа. Чистење на сунѓери : Не е лесно за деформирање, лесен за употреба и ви носи многу погодност. Не-гребење сунѓери : Со тоа, ќе поминете помалку време за миење садови, садови за чистење, wallsидови за чистење, прозорци, подови и countertops. Чистење на сунѓер за чистење : Овие крпи за садови се погодни за чистење кујна, мебел за домови и прозорци, итн. Сунѓер за чистење на целулоза : Нашите кујнски сунѓери се изработени од високо-класични материјали и се дизајнирани со класична правоаголна форма. Компресирани сунѓери на целулоза : Можете да им го дадете на пријателите како подарок за домаќинство, тие ќе го сторат тоа. Чистење на сунѓери : Не е лесно за деформирање, лесен за употреба и ви носи многу погодност. Не-гребење сунѓери : Со тоа, ќе поминете помалку време за миење садови, садови за чистење, wallsидови за чистење, прозорци, подови и countertops. Чистење на сунѓер за чистење : Овие крпи за садови се погодни за чистење кујна, мебел за дома и прозорци, итн.

Основните својства

Додатоци на производот