Xmarto EP8054 4K Ultra HD POE Security Camera Pan Tilt Zoom со двонасочен аудио, IR/ Color Night Vision, предупредувајќи ги светлата за поплави и сирената

Xmarto EP8054 4K Ultra HD POE Security Camera Pan Tilt Zoom со двонасочен аудио, IR/ Color Night Vision, предупредувајќи ги светлата за

Това е достапна
DEN 1264.00
Количина на стоки:

Ова е додадена камера за системот за камера Xmarto 4 K POE Не работи како самостојна камера. [Камери за зумирање на тава] Можете да се движите низ камерите PTZ за да преместите 355 степени хоризонтално и 90 степени вертикално за да видите каков било агол. Дигиталниот зум од 8х помага да се видат повеќе детали. [4 K Ultra HD] Напојувајќи се со 4 K (3840*2160) UHD видеа, можете да ги видите и снимате во неверојатни детали. Двонасочното аудио ви дозволува да слушнете и да разговарате од паметен телефон. [Power Over Ethernet] Секоја камера се поврзува со NVR со единечен кабел за етернет (POE), што го олеснува инсталирањето и кабелската врска трае многу години. [24/7 Надзор за цело време] Камерата работи и снима 24/7 со нон-стоп надзор. Ова е додадена камера за системот за камера Xmarto 4 K POE. Не работи како самостојна камера. [Камери за зумирање на тава] Можете да се движите низ камерите PTZ за да преместите 355 степени хоризонтално и 90 степени вертикално за да видите каков било агол. Дигиталниот зум од 8х помага да се видат повеќе детали. [4 K Ultra HD] Напојувајќи се со 4 K (3840*2160) UHD видеа, можете да ги видите и снимате во неверојатни детали. Двонасочното аудио ви дозволува да слушнете и да разговарате од паметен телефон.

Основните својства

Додатоци на производот