Соларен Панел Полнач, 150w 18V Флексибилен Соларен Панел Висока Ефикасност Монокристален Соларен Панел За Полнење Соларна Енергија Банка Надворешна Батерија Пакет З?

Соларен Панел Полнач, 150w 18V Флексибилен Соларен Панел Висока Ефикасност Монокристален Соларен Панел За Полнење Соларна Енергија

Това е достапна
DEN 1.67
Количина на стоки:

Висока Ефикасност : флексибилниот соларен панел користи уникатна технологија која ги елиминира електродите за блокирање на површината од сончева светлина, што резултира со 50% зголемување на ефикасноста на конверзијата, има поголема ефикасност на полнењеСоларните панели ги полнат сите гаџети и електронски уреди во секое време и насекаде, што ќе ја направи вашата авантура на отворено побезбедна и полесна. Полнење На Батеријата од 12 Волти : флексибилниот полнач за моно соларни панели е совршен за полнење батерии од 12 волти и повеќе панели може да се поврзат во серија за полнење батерии од 24/48 волти.150w флексибилен соларен панел е лесен и лесен за инсталирање, што го прави идеален за невидливи соларни инсталации. Соларните панели се лесни за носење, суспендирање и отстранување. Отпорен на временски услови : Изработен ОД ЕТФЕ за поголем пренос на светлина и подолг век на траење. Задниот панел е изработен од ТПТ за добра дисипација на топлина, водоотпорен, отпорност на висока температура и лесно чистење. Полуфлексибилен и може правилно да се свитка за поширок опсег.Монокристалните соларни панели мора да се користат со контролер за зачувување на батериите и лесно може да се поврзат со соларен контролер или регулатор. Безбедност : соларниот полнач генерира електрична енергија директно под сонцето, без вградена литиумска батерија, не може да се грижи за разни проблеми предизвикани од изложеност на висока температура, производството на фотоволтаична енергија е еколошки и заштедува енергија.Соларниот полнач прифаќа технологија за ламинирање НА МИЛЕНИЧИЊА и процес на брусење, што не е лесно да се гребе, потрајно и има подолг век на траење.

Основните својства

Item Type:
Flexible Solar Panel
Material:
PET, ETFE,TPT
18V 150W Connect 0.9m/3.0ft Line:
Working Voltage:
18VDC
No Load Voltage:
21VDC
Operating Current:
5.6A
Gross Weight:
3400g/120.0oz
Size:
Approx. 105x54cm / 41.3x21.3in
Package List:
1 x Flexible Solar Panel
Note:
Please allow some error due to manual measurement

Додатоци на производот