übertherm колено мраз пакет за обвивка за повреди за еднократно | Долготрајната ладна компресија без согорување на мраз | Олеснување за операција на коленото, спортски

übertherm колено мраз пакет за обвивка за повреди за еднократно | Долготрајната ладна компресија без согорување на мраз | Олеснување

Това е достапна
DEN 2.00
Количина на стоки:

КАКО РАБОТИ Истражувањата покажуваат дека ладењето без замрзнување е трик за побрзо заздравување на вашето тело. Претегнувањето на тоа може да доведе до клеточна повреда, оштетување на нервите и кршливи мускули и тетиви склони кон повреди. Новиот патент во очекување на слоевит џеб за спроводливост обезбедува постепено, безбедно, прецизно ладење веднаш над таа болна точка на замрзнување. Смирувачко олеснување од : Замена на коленото и ортопедска хирургија Болка, тендинитис, повреди со прекумерна употреба и страдање од ACL/менискус. Идеално за намалување на хроничното воспаление. Врвен шлаг по спорт за спортисти и по физикална терапија. ШТО ДА ОЧЕКУВАМ. Производите за ладна терапија übertherm се изработени од најубавите материјали и вклучуваат прецизен џеб за спроводливост што се наоѓа во ниту еден друг производ. Ладењето е постепено, смирувачко и без убод. Овозможува моќна компресија. Едноставно за само-примена. Направено да трае со години. Како да се користи. Бидејќи ладните производи на übertherm не претеруваат, можете да ја носите ладната обвивка толку често и онолку долго колку што сакате за олеснување на болката и воспалението. Повеќето луѓе прават околу 20-25 минути двапати на ден. Мора да се носи директно на кожата. Не за употреба за време на активност. Зголемете ја компресијата за да додадете интензитет на ладење. Долготрајно ладно. Пакетот за ладно гелови übertherm има повеќе комори исполнети со комерцијален гел со високи перформанси што го задржува ладното до еден час, но останува полуфлексибилно кога е замрзнато.

Основните својства

Додатоци на производот