Фафејси Верние Дебеломер, Електронски Дигитален Владетел Од Нерѓосувачки Челик, Максимален Опсег на Мерење од 150мм, Со Голем Лцд-Дисплеј, Резолуција од 0,01 мм, Дебел?

Фафејси Верние Дебеломер, Електронски Дигитален Владетел Од Нерѓосувачки Челик, Максимален Опсег на Мерење од 150мм, Со Голем Лцд-Дисплеј,

Това е достапна
DEN 309.92
Количина на стоки:

Верние Дебеломер Е опремен со голем лцд дигитален дисплеј, приказот на податоци е јасен, точен и брзо читање Со вредност на грешка од 0,02 мм и резолуција од 0,01 мм, ресетирањето на положбата е корисно за релативна вредност и мерење на апсолутна вредност. Верние Дебеломер може да се користи за мерење на големината и длабочината на надворешниот и внатрешниот дијаметар на предметите, како и висината на чекорите. Верние Дебеломер е изработен од висококвалитетен Нерѓосувачки челик, со максимален опсег на мерење од 150мм (6ин). Со фино подесување на металното помошно тркало, Дебеломер Верние е во согласност соonomономскиот дизајн за да се подобри точноста на мерењето. Верние Дебеломер Е опремен со голем лцд дигитален дисплеј, приказот на податоци е јасен, точен и брзо читање. Со вредност на грешка од 0,02 мм и резолуција од 0,01 мм, ресетирањето на положбата е корисно за релативна вредност и мерење на апсолутна вредност. Верние Дебеломер може да се користи за мерење на големината и длабочината на надворешниот и внатрешниот дијаметар на предметите, како и висината на чекорите. Верние Дебеломер е изработен од висококвалитетен Нерѓосувачки челик, со максимален опсег на мерење од 150мм (6ин). Со фино подесување на металното помошно тркало, Дебеломер Верние е во согласност соonomономскиот дизајн за да се подобри точноста на мерењето. Како Да Се Користи : Мерење на надворешниот дијаметар : двете надворешни мерни вилици треба да бидат прикачени на површината на објектот што треба да се измери.

Основните својства

Item Type:
Vernier Caliper 
Body Material:
Stainless Steel
Error Value:
±0.02mm
Resolution:
0.01mm
Maximum Measuring Range:
150mm (6in)
Battery:
1 x LR44 button battery (battery not included)
Package List:
1 x Vernier Caliper (Battery Not Included):
1 x Screwdriver :
1 x Manual :

Додатоци на производот