Paiiige AUW13K-101-A026 Сече Овошје / ЗА DIGNO Урбано Прогресо/au Од Кди Ексклузивен Случај

Paiiige AUW13K-101-A026 Сече Овошје / ЗА DIGNO Урбано Прогресо/au Од Кди Ексклузивен Случај

Това е достапна
DEN 563.20
Количина на стоки:

Производител Број На Модел : AUW13 K-101-A026 Материјал : случај тело/поликарбонат. Обработка : ув мастило за стврднување и завршна обработка на горниот слој (без печатење на страните). Компатибилни модели : DIGNO УРБАНО ПРОГРЕСО / au само ОД KDDI. Телефонот не е вклучен. Спецификациите може да се менуваат без претходна најава. ●Сликата е композитна слика (слика) и може да се разликува од вистинскиот производ. Производител Број На Модел : AUW13 K-101-A026. Материјал : случај тело/поликарбонат. Обработка : ув мастило за стврднување и завршна обработка на горниот слој (без печатење на страните). Компатибилни модели : DIGNO УРБАНО ПРОГРЕСО / au само ОД KDDI. Телефонот не е вклучен. Спецификациите може да се менуваат без претходна најава. ●Сликата е композитна слика (слика) и може да се разликува од вистинскиот производ. Бујното овошје тече надолу чоколадо Фонду Опис На Производот : Материјал : тело На Куќиштето/Третман Со Поликарбонат : ув мастило за стврднување, завршна обработка на горниот слој (без печатење на страна)компатибилни модели; Големина : DIGNO УРБАНО ПРОГРЕСО/au само ОД KDDI. * Моделот не е вклучен . Спецификациите може да се менуваат без претходна најава. ●Сликата е композитна слика (слика) и може да се разликува од вистинскиот производ.

Основните својства

Додатоци на производот