VXB Бренд Јапонија MJC-55CS-EWH 7/16 инчи до 9/16 инчен Вилица Тип Флексибилни Спојка Спојка Создаден 2 Дијаметар: 9/16 Инчен Должина Спојување: 78 Спојување Надворешниот Дијамет

VXB Бренд Јапонија MJC-55CS-EWH 7/16 инчи до 9/16 инчен Вилица Тип Флексибилни Спојка Спојка Создаден 2 Дијаметар: 9/16 Инчен Должина Спојување:

Това е достапна
DEN 6392.32
Количина на стоки:

Спојување Создаден 1 Дијаметар : 7/16 инчи Спојување Создаден 2 Дијаметар : 9/16 инчи. Должина На Спојување : 78. Спојување Надворешен Дијаметар : 55. 7-15 дена превозот. Спојување Создаден 1 Дијаметар : 7/16 инчи. Спојување Создаден 2 Дијаметар : 9/16 инчи. Должина На Спојување : 78. Спојување Надворешен Дијаметар : 55. 7-15 дена превозот. VXB Бренд, Nbk Јапонија MJC-55 CS-EWH 7/16 инчи до 9/16 инчи флексибилна Спојка од типот на вилицанбк Јапонија MJC-55 CS-EWH 7/16 инчи до 9/16 инчи Флексибилна Спојка од типот на Вилица, ова е флексибилна спојка од типот на вилицата. Мевот овозможува ексцентричност, аголна неусогласеност и крајна игра. Отворот За спојување 1 Дијаметар : 7/16 инчи Отворот За спојување 2 Дијаметар : 9/16 Инчи Должина на спојката : 78 Надворешен Дијаметар на спојката : 55 материјал : Нерѓосувачки Ова е флексибилна спојка од типот на вилицата.Тесното Вклопување овозможува пренос со нула реакција при низок вртежен момент.Тесното вклопување ви овозможува непречено да ги соберете и поделите центарот и ракавот.Одличната флексибилност овозможува ексцентричностаголна неусогласеност и извртување на вибрациите accepted.It има електрична изолацијаправено Во Јапонија Спојка Вметнете Боја На Пајакот : Варира во зависност од поранешната количина на залиха : One ALWBCFMWrench Вртежен Момент(N-m)55307814210, 5 M6/M513/8 NBK Јапонија MJC-55 CS-EWH 7/16 инчи до 9/16 инчи флексибилна Спојкамјц-55 CS-EWH-7-16 инчи-9-16 Инчи.

Основните својства

Додатоци на производот