3/4 -10 х 16 Завртки За Завртки Со Шестоаголна Глава, Нерѓосувачки Челик 316 6 Инчи Конец, Груб Конец, Големина На Конец: 3/4 Инчи, Должина На Завртката: 16 Инчи

3/4 -10 х 16 Завртки За Завртки Со Шестоаголна Глава, Нерѓосувачки Челик 316 6 Инчи Конец, Груб Конец, Големина На Конец: 3/4

Това е достапна
DEN 2.00
Количина на стоки:

Дијаметар-Теренот На Конецот : 3/4 " - 10 / Должина Од Под Главата : 16 Инчи Груб Конец / 6 Инчи Конец. 316 Шестоаголни Завртки Од Нерѓосувачки Челик се погодни за инсталации за солена вода, морска и хаш околина. Најчесто се користи за Чамци, Пристаништа, Столбови и други Корозивни Средини. Наречени шестоаголни завртки за капачиња или шестоаголни завртки за капачиња. Дијаметар-Теренот На Конецот : 3/4 " - 10 / Должина Од Под Главата : 16 Инчи. Груб Конец / 6 Инчи Конец. 316 Шестоаголни Завртки Од Нерѓосувачки Челик се погодни за инсталации за солена вода, морска и хаш околина. Најчесто се користи за Чамци, Пристаништа, Столбови и други Корозивни Средини. Наречени шестоаголни завртки за капачиња или шестоаголни завртки за капачиња. Шестоаголните завртки за капачиња честопати погрешно се нарекуваат шестоаголни завртки, иако главната разлика е во тоа што шестоаголните завртки имаат лице за миење под главата и заоблена точка, а шестоаголната завртка нема лице за миење или заоблени навои. Шестоаголна завртка за капаче е шестстрана завртка со исечена шестоаголна глава и лице за миење на површината на лежиштето. Овие шестоаголни завртки од нерѓосувачки челик исполнуваат специфични толеранции како што е опишано под ASME B18.

Основните својства

Додатоци на производот