Микролитар 07-8045ГР-1000 Комплет Компонента на полипропилен qlate, 1,0 ml, Јасен, Конусен Вметнувач Инсталиран во qlate и Зелено Капаче со ТЕФЛОНСКИ/Силиконски Затворач

Микролитар 07-8045ГР-1000 Комплет Компонента на полипропилен qlate, 1,0 ml, Јасен, Конусен Вметнувач Инсталиран во qlate и

Това е достапна
DEN 2267.20
Количина на стоки:

Конусна Влошка Со Тефлонски/Силиконски Затворач. Со Тефлонски/Силиконски Затворач. Овие производи испраќаат со влошки инсталирани во микроплоча и капачиња во посебно пакување. Ако не користите голем број микроплати или сакате пристап до одредени бунари за понатамошна работа, оваа конфигурација на пакетот работи доста добро.

Основните својства

Додатоци на производот