Пакет NORTOOLS IP54 Водоотпорен Дигитален Дебеломер и Дигитален Пронаоѓач На Агол На Транспортерот Владетел Од Нерѓосувачки Челик Алатки За Мерење Пакет

Пакет NORTOOLS IP54 Водоотпорен Дигитален Дебеломер и Дигитален Пронаоѓач На Агол На Транспортерот Владетел Од Нерѓосувачки Челик Алатки

Това е достапна
DEN 1198.40
Количина на стоки:

ОПСЕГ - КК компјутер по компјутер и опсег на мерење 0-6 "/150мм Индустриска/домашна употреба со резолуција 0,001 " /0,02 мм. 2 ВО 1 ДИГИТАЛЕН ЛЦД-АГОЛЕН ВЛАДЕТЕЛ-и измерете го аголот и должината, метричкиот и инчниот дисплеј. МАТЕРИЈАЛ-владетелите од нерѓосувачки челик се завршени со четкање занает. Работ на нерѓосувачки челик е остар за намалување на хартии и резба марки на дрво. ДИЗАЈН - со завртката, владетелите може да се држат под секој агол. + / - 0,3 степени точност, 0,05 ° резолуција / повторливост, големите лцд-дисплеј цифри ве прават прецизно лесни за читање и мерење внатре или надвор од аглите. АПЛИКАЦИЈА - двете алатки можат да ги решат проблемите со мерењето и производството во животот, студијата и работата. ОПСЕГ - КК компјутер по компјутер и опсег на мерење 0-6 "/150мм. Индустриска/домашна употреба со резолуција 0,001 " /0,02 мм. 2 ВО 1 ДИГИТАЛЕН ЛЦД-АГОЛЕН ВЛАДЕТЕЛ-и измерете го аголот и должината, метричкиот и инчниот дисплеј. МАТЕРИЈАЛ-владетелите од нерѓосувачки челик се завршени со четкање занает. Работ на нерѓосувачки челик е остар за намалување на хартии и резба марки на дрво. ДИЗАЈН - со завртката, владетелите може да се држат под секој агол. + / - 0,3 степени точност, 0,05 ° резолуција / повторливост, големите лцд-дисплеј цифри ве прават прецизно лесни за читање и мерење внатре или надвор од аглите.

Основните својства

Додатоци на производот