Терминал за Вилушка за Заклучување на упориштето, Неизолиран, 22-18 AGG, 6 Големина на Обетка.

Терминал за Вилушка за Заклучување на упориштето, Неизолиран, 22-18 AGG, 6 Големина на Обетка.

Това е достапна
DEN 1.33
Количина на стоки:

Неизолирани Вилушка Терминал. Основен Материјал : Бакар. Заврши/Обложување : Калај-Обложени. Осигурајте се дека сте во тек со денешните апликации со висока стапка на податоци со влакна и Етернет. Пандуит обезбедува напреден пропусен опсег и физичка инфраструктура критична за мисијата со сеопфатни системи со оптички влакна кои обезбедуваат високи перформанси, сигурност и приспособливост. Искористете ги предностите на нашиот кабел со оптички влакна, конектори, модули за адаптер, адаптерски панели, касети, куќишта, кабли за лепенки, склопови на кабли, производи за дистрибуција на кабли и додатоци.

Основните својства

Додатоци на производот