Кутија За Складирање Алатки за преклопување, Конзола Од Нерѓосувачки Челик Кутија Со Алатки Со Голем Капацитет 2 Слој 3 Фиксација На Занитвам За Клучалки Дизајн За ?

Кутија За Складирање Алатки за преклопување, Конзола Од Нерѓосувачки Челик Кутија Со Алатки Со Голем Капацитет 2 Слој 3 Фиксација

Това е достапна
DEN 2.00
Количина на стоки:

СПЕЦИФИКАЦИИ : кутијата за складирање алатки е 2 слој 3 дизајн на послужавник што може да се повлече, погоден за поставување различни алатки на секоја фиока за лесен пристап Нерѓосувачки ЧЕЛИК : кутијата за складирање е изработена од одличен нерѓосувачки челик, со висока цврстина, отпорна на ' рѓа и издржлива и лесна за. КОНЗОЛЕН ДИЗАЈН : Засилените конзоли од двете страни обезбедуваат поголема поддршка и безбедност, со дупка за заклучување, лесна за носење, безбедна и заштеда на работна сила. СИЛНА СТРУКТУРА : кутијата има преклопна лента фиксирана со навртки, обезбедува поголема носивост, дизајнот на стегање е погоден за заштита на рацете. ПОВЕЌЕКРАТНА УПОТРЕБА : Може да се користи за сортирање шрафцигер, клуч, вежба и други алатки, совршени за работилници, гаражи, продавници за поправки, домови итн. СПЕЦИФИКАЦИИ : кутијата за складирање алатки е 2 слој 3 дизајн на послужавник што може да се повлече, погоден за поставување различни алатки на секоја фиока за лесен пристап. Нерѓосувачки ЧЕЛИК : кутијата за складирање е изработена од одличен нерѓосувачки челик, со висока цврстина, отпорна на ' рѓа и издржлива и лесна за. КОНЗОЛЕН ДИЗАЈН : Засилените конзоли од двете страни обезбедуваат поголема поддршка и безбедност, со дупка за заклучување, лесна за носење, безбедна и заштеда на работна сила. СИЛНА СТРУКТУРА : кутијата има преклопна лента фиксирана со навртки, обезбедува поголема носивост, дизајнот на стегање е погоден за заштита на рацете. ПОВЕЌЕКРАТНА УПОТРЕБА : Може да се користи за сортирање шрафцигер, клуч, вежба и други алатки, совршени за работилници, гаражи, продавници за поправки, домови итн. СПЕЦИФИКАЦИИ : кутијата за складирање алатки е 2 слој 3 дизајн на послужавник што може да се повлече, погоден за поставување различни алатки на секоја фиока за лесен пристап. Нерѓосувачки ЧЕЛИК : кутијата за складирање е изработена од одличен нерѓосувачки челик, со висока цврстина, отпорна на ' рѓа и издржлива и лесна за .

Основните својства

Item Type:
Tool Storage Box
Material:
Stainless Steel
Product Features:
Enlarged style, thickened stainless steel, rust resistant
Product Use:
Convenient to store all kinds of tools, and widely used for storing and sorting household and auto repair tools.
Package List:
1 x Tool Storage Box:
Note:
There is a slight error in size.:

Додатоци на производот