Петарда 1 127мм Неутрална густина 1 1.2 Филтер за видео, емитување и кино производство

Петарда 1 127мм Неутрална густина 1 1.2 Филтер за видео, емитување и кино производство

Това е достапна
DEN 230.40
Количина на стоки:

Технологијата за потпирач за пожар е неутрална низ целиот спектар, вклучувајќи УВ, видлива и инфрацрвена Филтерот за редење со дијаметар од 127 мм ја намалува светлината за 4 F-запирања. Технологијата за повеќеслојна облога го прави филтерот хидрофобен и отпорен на гребење. Произведено во ВЕЛИКА британија користејќи Стакло Шот Супервит, најдоброто оптичко стакло на располагање. Филтри За Неутрална Густина На Објективот На Камерата. Петардаrest 127мм Неутрална густина 1 1.2 (4 Запира) Филтер за видео, емитување и кино производство.

Основните својства

Додатоци на производот