Bicool Mini Base Board за Raspberry Pi Compute Module 4 Lite/EMMC серија модул, со стандарден приклучок CM4 и заглавие 40Pin GPIO на бродот повеќе конектори CSI/DSI/FAN/HDMI/USB/RJ45, итн.

Bicool Mini Base Board за Raspberry Pi Compute Module 4 Lite/EMMC серија модул, со стандарден приклучок CM4 и заглавие 40Pin GPIO на бродот повеќе

Това е достапна
DEN 424.00
Количина на стоки:

Mini Base Board (A) За сите верзии на Compute Module 4 Тој користи интерфејс 5 V/ 2.5 A USB тип Ц за напојување. Во споредба со верзијата Б {мини основна табла (б)}, верзијата А има помалку функции. Без RTC, контролер на вентилаторот и држач за батерии, но цената на верзијата е подостапна. Стандарден приклучок CM4 и во боја со шифри со боја на малина PI 40 Pin GPIO. Погоден за Компјутер Модул 4 Модул за серија Lite/EMMC. Одбор на повеќекратни конектори, вклучувајќи : CSI/DSI/RTC/FAN/HDMI/USB/RJ45 Gigabit Ethernet/Micro SD картички Слот/слот M. Овој модел го поддржува само вентилаторот 5 V и не може да работи со вентилаторот 12 V. Ве молиме, потврдете го напонот на вентилаторот пред да се поврзете. Портата за прикажување DSI го поврзува интерфејсот DSI0 на CM4 и не го користи интерфејсот DSI1 Display. Интерфејсот од типот Ц може да се користи за напојување или USB -интерфејс за робови за горење на сликата. Кога го користите интерфејсот M.2, користете ги завртките за појавување. Користењето завртки со други должини може да предизвика CM4 јадрото да биде оштетено од завртките. Mini Base Board (A) За сите верзии на Compute Module 4. Тој користи интерфејс 5 V/ 2.5 A USB тип Ц за напојување. Во споредба со верзијата Б {мини основна табла (б)}, верзијата А има помалку функции. Без RTC, контролер на вентилаторот и држач за батерии, но цената на верзијата е подостапна. Стандарден приклучок CM4 и во боја со шифри со боја на малина PI 40 Pin GPIO. Погоден за Компјутер Модул 4 Модул за серија Lite/EMMC. Одбор на повеќекратни конектори, вклучувајќи : CSI/DSI/RTC/FAN/HDMI/USB/RJ45 Gigabit Ethernet/Micro SD картички Слот/слот M. Овој модел го поддржува само вентилаторот 5 V и не може да работи со вентилаторот 12 V. Ве молиме, потврдете го напонот на вентилаторот пред да се поврзете. Портата за прикажување DSI го поврзува интерфејсот DSI0 на CM4 и не го користи интерфејсот DSI1 Display. Интерфејсот од типот Ц може да се користи за напојување или USB -интерфејс за робови за горење на сликата. Кога го користите интерфејсот M.2, користете ги завртките за појавување. Користењето завртки со други должини може да предизвика CM4 јадрото да биде оштетено од завртките. Mini Base Board (A) (85x56mm) за Raspberry Pi Compute Module 4, погоден за проценка на Raspberry Pi CM4 или да се интегрира во крајните производи.

Основните својства

Додатоци на производот