Штанд за метални чадори на BBGS, модерен држач за држачи за чадор, 56,7 x Ø 16,5 см, за ходник, канцеларија, фоаје за дневна соба

Штанд за метални чадори на BBGS, модерен држач за држачи за чадор, 56,7 x Ø 16,5 см, за ходник, канцеларија, фоаје за дневна соба

Това е достапна
DEN 2.67
Количина на стоки:

● Големината на штандот на чадорот е 16,5 x 16,5 x 56,7 см, што може да смести повеќе чадори за склопување со целосна должина, вклучуваат кратки и долги чадори, трска, сушени цвеќиња, насликани цевки за слики и др , не е лесно да се спушти. Бојата за заштита на животната средина го спречуваат чадорот од 'рѓа , одлично украсување на здружување во фоаје, за дома , канцеларија , дневна соба , ходник. Stand Стенд на чадорот има дизајн на хуманизација со фиока за шасии за да спречи мокрење на подот - не треба да се грижите за излегувањето на водата - можете да ставите влажен и сув чадор според вашата побарувачка!. ● Шесна шема, може да се одржи добра вентилација да го направи вашиот чадор слободно да дише, особено да го чувате вашиот дом или канцеларија и други места што ги ставате чисти во дождливи денови !!!. ● Имаме одличен тим за услуги на клиентите за да се осигураме дека задоволството на клиентите! Ако наидете на кој било проблем кога користите, ве молиме контактирајте не и ние ќе одговориме во рок од 24 часа!. ● Големината на штандот на чадорот е 16,5 x 16,5 x 56,7 см, што може да смести повеќе чадори за склопување со целосна должина, вклучуваат кратки и долги чадори, трска, сушени цвеќиња, насликани цевки за слики и др. , не е лесно да се спушти. Бојата за заштита на животната средина го спречуваат чадорот од 'рѓа , одлично украсување на здружување во фоаје, за дома , канцеларија , дневна соба , ходник. Stand Стенд на чадорот има дизајн на хуманизација со фиока за шасии за да спречи мокрење на подот - не треба да се грижите за излегувањето на водата - можете да ставите влажен и сув чадор според вашата побарувачка!. ● Шесна шема, може да се одржи добра вентилација да го направи вашиот чадор слободно да дише, особено да го чувате вашиот дом или канцеларија и други места што ги ставате чисти во дождливи денови !!!. ● Имаме одличен тим за услуги на клиентите за да се осигураме дека задоволството на клиентите! Ако наидете на кој било проблем кога користите, ве молиме контактирајте не и ние ќе одговориме во рок од 24 часа!.

Основните својства

Product name:
Umbrella stand
Material:
Iron
Process:
static paint process
Color:
White
Product Dimension:
16.5 x 16.5 x 56.7 cm, 6.5 x 6.5 x 22.3 inches
Package Contents:
1 * umbrella storage rack
Use scene:
home, company, foyer, hotel, etc.
✿ Tips:
1. This shop only sells umbrella stands, this does not include other items:
2. Due to different monitors, the product will have a little color difference, please refer to the actual product, thank you.:
3. Since the product is measured by hand, the error is 1-3CM. Please refer to the actual product, thank you for your understanding. :

Додатоци на производот