Врати за миење садови, мијалник за мијалник за мијалник за миење садови за вшмукување на гума за вшмукување на вратата на вратата на вратата на вратата на вратата н?

Врати за миење садови, мијалник за мијалник за мијалник за миење садови за вшмукување на гума за вшмукување на вратата на вратата

Това е достапна
DEN 1.00
Количина на стоки:

Вашиот најдобар избор : Објавите за мијалник со предно оптоварување помагаат да се отвори вратата за миење садови Ја одржува машината за перење суво и вентилирана и може да ги елиминира непријатните мириси. Вашата машина за перење ќе остане чиста додека ја користите оваа заграда за стоп на вратата. Вашиот најдобар избор : Објавите за мијалник со предно оптоварување помагаат да се отвори вратата за миење садови. Ја одржува машината за перење суво и вентилирана и може да ги елиминира непријатните мириси. Вашата машина за перење ќе остане чиста додека ја користите оваа заграда за стоп на вратата. Спецификација : Тип на ставка : Материјал за реквизит на врата од мијалник : ПУ мекост : Супер бавен раст Големина на производот : Прибл. 10 x 7cm / 3,94 x 2,76in (рачно мерење, мала грешка може да постои) Тежина : приближно. Список на пакети 56 G / 1.98oz : 1 x мијалник врата prop2 x ланец за вшмукување 3 x.

Основните својства

Item Type:
Washer Door Prop
Material:
PU
Softness:
Super Slow Growth
Product Size:
Approx. 10 x 7cm / 3.94 x 2.76in ( Manual Measurement, Slight Error May Exist )
Weight:
Approx. 56g / 1.98oz
Package List:
1 x Washer Door Prop2 x Suction Cup:
3 x Chain:

Додатоци на производот