6 парчиња клипови за ракавици за клип на држачи за ракавици, градежен работник за очила шлемови на ракавици за ракавици.

6 парчиња клипови за ракавици за клип на држачи за ракавици, градежен работник за очила шлемови на ракавици за ракавици.

Това е достапна
DEN 1.33
Количина на стоки:

Бака, затворање на клипови [Доста количина] - Пакетот доаѓа со 6 парчиња клипови за држачи, доволно количество за вашите дневни потреби и замена, лесен за чистење со вода; Секој клип на држачи за ракавици мери околу 5,3 инчи во должина и 1 инч во максимална ширина. [Достапни бои] - држачите на ракавици се достапни за убави бои за вас да изберете (црна, црвена, жолта, портокалова, зелена, сина). Клиповите за ракавици за работа се дизајнирани со карабинер, кои можат да бидат обесени на панталоните или облеката, донесувајќи поголема погодност. [Широко користено] - Заштита на трудот за заштита на трудот може да виси секакви алатки, да ги ослободи вашите раце и да ја подобри ефикасноста на работата. Клиповите за ракавици за возрасни се шетаат за висечки нараквици, шлем, галви, маски, пот -крпи, торби со алатки и така натаму. [Лесен за употреба] - Клиповите на ракавицата за работа се меѓусебни заби за да ги поправат нараквиците, држачот на нараквиците дизајниран со карабинер. Клиповите за ракавици за деца можат лесно да се поправат на јамката на ременот, ги одржува вашите ракавици корисни во секое време, мали и лесни за носење. [Спречува пад на секој клип на држачот на ракавици мери околу 5,3 инчи во должина и 1 инч во максимална ширина. [Достапни бои] - држачите на ракавици се достапни за убави бои за вас да изберете (црна, црвена, жолта, портокалова, зелена, сина). Клиповите за ракавици за работа се дизајнирани со карабинер, кои можат да бидат обесени на панталоните или облеката, донесувајќи поголема погодност. [Широко користено] - Заштита на трудот за заштита на трудот може да виси секакви алатки, да ги ослободи вашите раце и да ја подобри ефикасноста на работата.

Основните својства

Додатоци на производот