NJ221 Начи Цилиндричен Валчест Челичен Кафез Јапонија 105x190x36

NJ221 Начи Цилиндричен Валчест Челичен Кафез Јапонија 105x190x36

Това е достапна
DEN 5182.08
Количина на стоки:

ТОЧКА : NJ221 Цилиндрични Валчести лежишта Тип : Начи Цилиндричен Валчест Лежиште. Кафез : Челичен Кафез. Димензии : 105мм х 190мм х 36мм/Метрика. ПРОЕКТ (внатрешен дијаметар)/Создаден : 105мм. NJ221 Начи Цилиндричен Валчест Челичен Кафез 105мм х 190мм х 36мм Изработен Во Јапонија NJ221 Начи Цилиндрични Валчести Лежишта, Челичен Кафез, Изработен Во Јапонија, ВНАТРЕШНИОТ дијаметар NJ221 е 105мм, надворешниот дијаметар NJ221 е 190мм, ШИРИНАТА НА NJ221 Е 36mm. * ставка : nj221 Цилиндричен Валчест Лежиште * Тип : Начи Цилиндричен валчест лежиште * кафез : челичен кафез * Димензии : 105mm X 190mm X 36mm/Метрички * Id (Внатрешен дијаметар)/СОЗДАДЕН : 105 MM * od (надворешен дијаметар) : 190mm * ширина/висина/дебелина : 36mm * ГОЛЕМИНА : 105 x 190 X 36 mm * количина : ЕДНО ЛЕЖИШТЕ * Динамичен Рејтинг На Оптоварување Cr : 202.000 n * статички рејтинг на оптоварување cor : 241.000 N * ОГРАНИЧУВАЧКА БРЗИНА : * Подмачкување Со Маснотии : 3.400 Вртежи Во Минута * Подмачкување Со Масло : 4.000 ВРТЕЖИ ВО МИНУТА * направено во јапонија начи цилиндрични ВАЛЧЕСТИ ЛЕЖИШТА изградбата на овој тип на валчести лежишта е НАЈЕДНОСТАВНА ОД сите РАДИЈАЛНИ валчести лежишта. Овој тип на лежиште често се користи во апликации со голема брзина. Бидејќи внатрешниот прстен, надворешниот прстен и ролерите се во контакт со линија, овој тип на лежиште има голем капацитет на радијално оптоварување. Различни цилиндрични конфигурации на валчести лежишта се : N, NJ, NF,NU,RNU : интегрални ребра (прирабници) NH,NP,NUH : интегрални и лабави ребра NN,NNU : конфигурации со дворедни Лежишта кои имаат интегрални прирабници или лабави ребра и на внатрешниот и на надворешниот прстен може да одржат мала количина на аксијално оптоварување.

Основните својства

Додатоци на производот