Полици со монтирање на wallидот на Зеродеко 2 парчиња мала лебдечка полица Акрилична аголна камера wallидна полица за бебиња монитор за монитори без вежбање за лепило ?

Полици со монтирање на wallидот на Зеродеко 2 парчиња мала лебдечка полица Акрилична аголна камера wallидна полица за бебиња

Това е достапна
DEN 288.00
Количина на стоки:

Не се препорачува да се инсталираат на wallsидовите на цемент, правливи и кожни wallsидови Мазни, нелепливи површини. Стабилни карактеристики, високи перформанси и во голема сигурност, едноставна, лесна за инсталирање. Лесно поставете безбедносни камери, паметни звучници, безжични звучници и повеќе каде и да изберете. Совети : Ве молиме исчистете го и исушете го wallидот пред инсталацијата, препорачано да се инсталираат на мазни стаклени wallsидови, мермерни wallsидови, wallsидови од плочки, дрвени wallsидови,. Решетката за складирање е практично, што може да обезбеди безбедносната камера или рутерот да не падне, сигурен и. Не се препорачува да се инсталираат на wallsидовите на цемент, правливи и кожни wallsидови. Мазни, нелепливи површини. Стабилни карактеристики, високи перформанси и во голема сигурност, едноставна, лесна за инсталирање. Лесно поставете безбедносни камери, паметни звучници, безжични звучници и повеќе каде и да изберете. Совети : Ве молиме исчистете го и исушете го wallидот пред инсталацијата, препорачано да се инсталираат на мазни стаклени wallsидови, мермерни wallsидови, wallsидови од плочки, дрвени wallsидови,. Решетката за складирање е практично, што може да обезбеди безбедносната камера или рутерот да не падне, сигурен и.

Основните својства

Додатоци на производот