400 парчиња/Поставете комплет за намалување на цевката за намалување на топлината Изолација, полиолефин, смалување на асортиман на жица за намалување на топлината, ?

400 парчиња/Поставете комплет за намалување на цевката за намалување на топлината Изолација, полиолефин, смалување на асортиман

Това е достапна
DEN 1.33
Количина на стоки:

Пакетот вклучува : 400 парчиња/сет x комплет за намалување на цевката за намалување на топлината Изолација Полиолефин, смалување на разновиден кабел за жица за намалување на топлината Е прилагодено : да. Материјал : Полиолефин. Број на модел : 400pcs/Поставете цевка за намалување на топлината. Тип : Топлина што може да се намали. Пакетот вклучува : 400 парчиња/сет x комплет за намалување на цевката за намалување на топлината Изолација Полиолефин, смалување на разновиден кабел за жица за намалување на топлината. Е прилагодено : да. Материјал : Полиолефин. Број на модел : 400pcs/Поставете цевка за намалување на топлината. Тип : Топлина што може да се намали. Спецификации : Материјал : Полиолефинколор : црна, црвена, жолта, сина, Гринтерн Дијаметар : 1,0мм, 2,0мм, 3,0мм, 4.0мм, 6,0мм, 8,0мм, 10.0ммтензил Сила : 10,4 mpaflambility : Flame Retard Antquantity : 400 PCS2 : 1 цевка за намалување на топлината.

Основните својства

Додатоци на производот