Американска Тежина - U2300red Chainboss Црвен Пластичен Безбедносен Синџир Со Технологија Отпорна НА УВ-ОТПОРНА На Сонце-10 стапки

Американска Тежина - U2300red Chainboss Црвен Пластичен Безбедносен Синџир Со Технологија Отпорна НА УВ-ОТПОРНА На Сонце-10 стапки

Това е достапна
DEN 2898.72
Количина на стоки:

Високо издржлив пластичен синџир со бескрајни апликации во контрола на толпата и индустриска употреба Вклучува две црни Куки За затворање на кратки или долги растојанија без скапи инвестиции. Висока цврстина на истегнување 2-инчен синџир помага да се обезбеди долгогодишна употреба во најтешките средини. Пластичен синџир за сите временски услови за внатрешна или надворешна употреба со отпорност на ув за да се спречи избледување. Прилагодете го ланецот за подобро да одговара на вашите потреби со шест различни опции за боја. Со широк спектар на употреба, пластичниот синџир е меѓу најпопуларните производи во контролата на толпата. За употреба или во затворени простории или на отворено, синџирот ви овозможува да затворите кратки или долги растојанија без скапи инвестиции. Шефот На Американскиот Синџир На Тежина Пластичниот Синџир е за сите временски услови, висока цврстина на истегнување 2-инчен синџир и ув заштитен за да се спречи избледување на бојата од сонцето. Комплетот вклучува две црни С-куки. Пластичниот синџир може да се користи со синџир Шеф стенкион или Синџир Шеф Сите Временски Услови Вчитување Пристаниште Комплет. Прилагодете го ланецот за подобро да одговара на вашите потреби со шест различни опции за боја.

Основните својства

Додатоци на производот