Тизоракс Слатки Слатки Кекси Оксфордска Ткаенина Преклопна Корпа за Перење Корпа За прашина Играчка За Перење Валкана Облека Организатор За Складирање Корпа За П?

Тизоракс Слатки Слатки Кекси Оксфордска Ткаенина Преклопна Корпа за Перење Корпа За прашина Играчка За Перење Валкана Облека Организатор

Това е достапна
DEN 1.67
Количина на стоки:

Слатки Корпи за Перење Со многу простор Торба за перење изгледа издржливо можете да ги носите насекаде со вас и тие можат да се преклопат. Перењето алишта сега е малку позабавно!. Оваа корпа е конкурентна на оние што се наоѓаат во продавниците што продаваат квалитетни артикли. Материјал : 300д оксфордска ткаенина, водоотпорна и издржлива, долг работен век. Практично : Голем капацитет, заштеда на простор, може да се стави на повеќе места. Услови за информации за проектот : 100% нова Висококвалитетна Големина : 49х30х40, 5 см Боја : Шарена тежина за избор на слика : 650гр карактеристика : преклопен : дизајнот на преклопување на корпата за перење е лесен за употреба и складирање. Рачка : рачката е флексибилна и издржлива, не е лесна за оштетување. Мултифункционален : погоден за складирање облека, домашен текстил, играчки, производи за бебиња и производи за домашни миленици. Материјал : 300д оксфордска ткаенина, водоотпорна и издржлива, долг работен век. Практично : Голем капацитет, заштеда на простор, може да се стави на повеќе места.

Основните својства

Додатоци на производот