Rakstore PCM2704 USB DAC USB Моќ Оптички Влакна Коаксијален Аналоген Излез За Малина Pi Raspbian Raspbmc Windows 7

Rakstore PCM2704 USB DAC USB Моќ Оптички Влакна Коаксијален Аналоген Излез За Малина Pi Raspbian Raspbmc Windows 7

Това е достапна
DEN 127.84
Количина на стоки:

Напон на напојување : 5 V (USB напојување) Изобличување : ТХД+Н : 0,006% (РЛ>10к/); Изобличување : ТХД+Н : 0,025% (РЛ=32 П). Сооднос на сигнал и бучава : 98d B;Динамички опсег : 98d B. Излезна моќност на слушалките : 12m W (RL = 32 QU). СТАПКА НА земање примероци ЗА поддршка НА USB : 16 BIT 32-48 KHZ.

Основните својства

Додатоци на производот