Вметнувања со навој, вметнување на конец за само-прислушување, инсерти за поправка на навој од 50 парчиња, алатка за поправка на конецот, челична жица за заштита на ж?

Вметнувања со навој, вметнување на конец за само-прислушување, инсерти за поправка на навој од 50 парчиња, алатка за поправка на конецот,

Това е достапна
DEN 145.44
Количина на стоки:

Соберете ги вметнувањата на жицата во навојните дупки на работни делови, како што се алуминиумски легури за да формираат женски нишки отпорни на абење Оштетената дупка за завртки може да се користи како нормално по инсталирањето на вметнување на конец, заштедете пари. Овие инсерти за само-прислушување имаат способност за само-прислушување, не треба да бидат пред-прислушувани, можат директно да се користат од алатката за инсталација за да се залепат во одредена дупка. Употребата на инсерти за жица на конец како метод за поправка може економски и ефикасно да ги поправа дупките со навој. Погодно и брзо користење на инсерти за жица за конец за да се конвертираат помеѓу метрички и инчи навојни дупки. Овие навојни инсерти имаат добра изведба на врската, можат да ја подобрат јачината на врската и да ја подобрат состојбата на врската. Со голем број, може да ги задоволи вашите потреби за употреба и замена, многу практично. Вметнување на навој има можност за силен отпор на вибрации, што може да спречи лабава. Може да се користи на многу различни места. Строгата контрола на квалитетот и обезбедувањето на квалитетот, високиот фактор на безбедност, може да се користи со мир на умот. Добра отпорност на абење, може да се користи за делови што бара чести отстранување, тој е широко користен во автомобилската индустрија, индустријата за железнички автомобили, бродовата индустрија, уредите за домаќинства и многу други места. Соберете ги вметнувањата на жицата во навојните дупки на работни делови, како што се алуминиумски легури за да формираат женски нишки отпорни на абење. Оштетената дупка за завртки може да се користи како нормално по инсталирањето на вметнување на конец, заштедете пари. Овие инсерти за само-прислушување имаат способност за само-прислушување, не треба да бидат пред-прислушувани, можат директно да се користат од алатката за инсталација за да се залепат во одредена дупка. Употребата на инсерти за жица на конец како метод за поправка може економски и ефикасно да ги поправа дупките со навој. Погодно и брзо користење на инсерти за жица за конец за да се конвертираат помеѓу метрички и инчи навојни дупки. Овие навојни инсерти имаат добра изведба на врската, можат да ја подобрат јачината на врската и да ја подобрат состојбата на врската. Со голем број, може да ги задоволи вашите потреби за употреба и замена, многу практично. Вметнување на навој има можност за силен отпор на вибрации, што може да спречи лабава. Може да се користи на многу различни места. Строгата контрола на квалитетот и обезбедувањето на квалитетот, високиот фактор на безбедност, може да се користи со мир на умот. Добра отпорност на абење, може да се користи за делови што бара чести отстранување, тој е широко користен во автомобилската индустрија, индустријата за железнички автомобили, бродовата индустрија, уредите за домаќинства и многу други места.

Основните својства

Item Type:
Thread Repair InsertsMaterial
Model:
M8 x 1.25
Thread Specification:
M8 x 1.25mmOutside Diameter Before Installation
Drilling Drill Bit Diameter for Installation:
Approx. 8.3mm / 0.3in
1D 1.5D 2.5D Length After Installation:
Approx. 8mm / 0.3in12mm / 0.5in
20mm / 0.8in1D 1.5D 2.5D Number of Turns Before Installation:
4.8   7.7   13.5
Thread Protective Sleeve Model Specification Description:
For Example
Wire thread inserts are also called threaded sheaths, stainless steel threaded sleeves, and wire sleeves. They are a new type of female threaded fasteners made of high-strength, high-accuracy diamond-shaped cross-section steel wire; in aluminum alloy, zinc alloy , copper, plastic, synthetic cardboard and other low-strength engineering materials can significantly improve thread strength and wear resistance. :
Package List:
50 x Thread Repair Inserts

Додатоци на производот