Божиќна снегулка Проектор Светло, ламба за прилагодување на светлината за светло за снег, IP65 водоотпорна декорација на бел снег, рефлектори за отворено затворено н

Божиќна снегулка Проектор Светло, ламба за прилагодување на светлината за светло за снег, IP65 водоотпорна декорација на бел снег, рефлектори

Това е достапна
DEN 191.84
Количина на стоки:

❆ 【2021 година Надградба на светлата на проекторот за снег на Божиќ】 По надградбата на технологијата, LED -снежната ламба има поголем опсег на проекција, а снегот е посветл, овозможувајќи безброј снегулки со различни големини да се движи автоматски за да се претстави ефектот на обилниот снег Дури и ако живеете на место каде што не снег, сепак можете да уживате во убавината на Белиот Божиќ. ❆ 【IP65 Водоотпорен во исто време, овој предводен проектор за Божиќни снежни врнежи има тркалезна база и куп. Со дрвени влогови, можете да ги вметнете на земја на градина или двор за да ги поправите. Тркалезна основа, која може да се поправи на цврста земја или wallид со завртки. ❆ Широко користете го светло шоуто за светло снегулка е погодна за декорација на свадби, декорација на празници, декорација на домови, роденденски забави, семејни собири, патувања на отворено и други сцени со настани. Одличен Божиќен подарок - оваа Божиќна ламба за проекција е совршен подарок за семејство, пријатели или за себе. ❆ 【Безбедно во исто време, овој предводен проектор предводени од снежни врнежи има тркалезна база и куп. Со дрвени влогови, можете да ги вметнете на земја на градина или двор за да ги поправите. Тркалезна основа, која може да се поправи на цврста земја или wallид со завртки. ❆ Широко користете го светло шоуто за светло снегулка е погодна за декорација на свадби, декорација на празници, декорација на домови, роденденски забави, семејни собири, патувања на отворено и други сцени со настани. Одличен Божиќен подарок - оваа Божиќна ламба за проекција е совршен подарок за семејство, пријатели или за себе. ❆ 【Безбедно и гарантирано】 Проекторот за декорација на снегулка е во согласност со CE, ROHS, напојувањето е во согласност со UL, GS, SAA, BS, PSE стандардите за сертификација. Willе добиете гаранција за враќање на парите од 30 дена, гаранција од 12 месеци, брз одговор во рок од 24 часови и најдобра пријателска услуга за клиенти. Светла на проекторот за Божиќни снежни врнежи за запечатен дизајн во затворен и на отворено, светлата на проекторот за снег може да се постават во затворено и на отворено, водоотпорно капаче може да одолее на снегот, силниот дожд и силната сончева светлина.

Основните својства

Light source:
LED
LED bulbs:
4 LT
Colour of snowflakes:
White
Lead wire:
9.8 inch
Material:
Plastic and LED
Adaptor Input:
AC220V 50/60HZ
Adaptor colour:
black
Package Include:
1 x Snowfall LED Light:
1 x Power Adapter:
1 x Round Base:
1 x Plastic stand:
1 x Instructions:
Note:
1. This product must not be immersed in water.:
2. The relevant size of this product is manually measured, there will be certain errors, the standard size please refer to the actual product.:
3. Impressive moving snowflake light projection effect, rich in Christmas atmosphere.:
4. The lamp head of this projection lamp can be rotated 180 degrees, can emit different light from different angles, and bring different effects to the room.:
5. The projection lamp has a wide range of light projection, and the snowflake light can basically project the entire house.:
6. The body is small and exquisite, equipped with a pointed pin, which is convenient and stable to be inserted into the ground without tilting, and it is easy to install.:
7. With IP65 waterproof rating, it can be placed outdoors without worrying about wet weather. :

Додатоци на производот