Тушоро 4 парчиња Конус Изложба за сладолед Метални ленти Декоративни чаши стојат метални држачи за сладолед конус штанд решетката од не'рѓосувачки сладолед за сла?

Тушоро 4 парчиња Конус Изложба за сладолед Метални ленти Декоративни чаши стојат метални држачи за сладолед конус штанд решетката од

Това е достапна
DEN 3.00
Количина на стоки:

Држач за ролна за рачни суши- Сладолед за сладолед, вафли, стенд за екранот, не'рѓосувачки челик материјали и фино занаетчиство, и лесно се чува кога не е во употреба. Помфрит корпа корпа- отпорна и, кои се и одржуваат ;. Стенд за екранот на конусот- ова е совршен кујнски апарат за домови, тезги за храна и ресторани. Француски чаши за пржење- ❤ Производот е едноставен и удобен за употреба, ова е вашиот најдобар избор. Конуси за храна со прсти- Секоја прилика : Оваа решетка за конус на храна служи разновидна вкусна храна за прсти во вашиот ресторан или лесно служи на различни десерти на следниот настан за јадење. Држач за ролна за рачни суши- Сладолед за сладолед, вафли, стенд за екранот, не'рѓосувачки челик материјали и фино занаетчиство,. и лесно се чува кога не е во употреба. Помфрит корпа корпа- отпорна и, кои се и одржуваат ;. Стенд за екранот на конусот- ова е совршен кујнски апарат за домови, тезги за храна и ресторани. Француски чаши за пржење- ❤ Производот е едноставен и удобен за употреба, ова е вашиот најдобар избор. Конуси за храна со прсти- Секоја прилика : Оваа решетка за конус на храна служи разновидна вкусна храна за прсти во вашиот ресторан или лесно служи на различни десерти на следниот настан за јадење. Список на пакети 4 x Конус за сладолед стои карактеристики -Користете ја оваа решетка за сладолед за сладолед за лесно да поставите храна и да го отстраните држачот за метал од конус за сладолед. -Материјал : штанд со ролна од суши од не'рѓосувачки челик.

Основните својства

Додатоци на производот