DP2 Jebao/Jecod DP, 2 Автоматско Дозирање Пумпа Пумпа За Аквариуми

DP2 Jebao/Jecod DP, 2 Автоматско Дозирање Пумпа Пумпа За Аквариуми

Това е достапна
DEN 939.20
Количина на стоки:

Секој канал обезбедува 1 до 9999мл дневно Секој канал може да биде програмабилен до 24 пати на ден. Идеја за дозирање ка/мг/аб вода или други течности+. Моќност 110v до 240v 50/60hz. Точка не вклучува дозирање цевки. Дп, 2 е нова, прифатлива пумпа за дозирање со 2 глави за дозирање. Можете да ја програмирате секоја пумпа да се вклучува до 24 пати на ден и да издавате прецизна количина на раствор, што му овозможува на корисникот да ги одржува стабилни параметрите на резервоарот и ја отстранува потребата за мешање додатоци дневно. Контролорот е лесен за употреба и напреден, и секоја пумпа може да се програмира поединечно. Дп, 2 е совршен за секој резервоар, бидејќи овозможува дозирање и во големи и во мали чекори. Дп, 2 доаѓа со напојување и е приклучок и игра откако ќе се калибрира со дипломиран цилиндар од 100 мл или мерна чаша (не е вклучена).

Основните својства

Додатоци на производот