ЕДНОНАСОЧНА Пумпа За Вода, Потопна Пумпа, Пумпа ЗА Пренос На Вода ОД 60w Резервоар ЗА Риби Со Отстранлив Шуплив Мрежен Капак За Аквариум За Аквариум Земјоделско Наво?

ЕДНОНАСОЧНА Пумпа За Вода, Потопна Пумпа, Пумпа ЗА Пренос На Вода ОД 60w Резервоар ЗА Риби Со Отстранлив Шуплив Мрежен Капак За Аквариум За

Това е достапна
DEN 521.28
Количина на стоки:

Отстранливиот капак од шуплива мрежа може ефикасно да ги филтрира нечистотиите во водата за да спречи други нечистотии да влезат во пумпата за вода Отстранливиот капак од шуплива мрежа може ефикасно да ги филтрира нечистотиите во водата за да спречи други нечистотии да влезат во пумпата за вода. Дизајните на пагода се погодни за поврзување на цевки, лесна инсталација. Силен, издржлив, мала тежина и издржлив, погоден за широко примена. Висококвалитетно пластично работно коло, мала тежина, ротација со голема брзина управувана од моторот, голема дренажа што тече. Може да се користи за аквариум, аквариум и земјоделско наводнување и така натаму. Отстранливиот капак од шуплива мрежа може ефикасно да ги филтрира нечистотиите во водата за да спречи други нечистотии да влезат во пумпата за вода. Дизајните на пагода се погодни за поврзување на цевки, лесна инсталација. Силен, издржлив, мала тежина и издржлив, погоден за широко примена. Висококвалитетно пластично работно коло, мала тежина, ротација со голема брзина управувана од моторот, голема дренажа што тече. Може да се користи за аквариум, аквариум и земјоделско наводнување и така натаму. Спецификација : Состојба : 100% Сосема Нов Тип На Артикал : Материјал За Пумпа За Вода : Абс Опционален Напон : 24 V, 12v Моќност : 60w Лифт : 3-5m Стапка На Проток : 4, 5m3/h ВРТЕЖИ во МИНУТА : 5400r/Мин Температура : 0-60 € Дијаметар : Прибл.

Основните својства

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Water Pump
Material:
ABS 
Optional Voltage:
24V, 12V 
Power:
60w
Lift:
3-5m
Flowing Rate:
4.5m³/h
RPM:
5400r/min
Temperature:
0-60 ℃
Diameter:
Approx. 25mm / 1in
Impeller:
Single stage
Current voltage:
12V5A 24V2.5A
Package List:
1 x Water Pump :
1 x Manual :
1 x Water Pipe Connector:

Додатоци на производот