Yclznb табела за ламба, метална маса за маса, LED, 8W, алуминиумска ламба, прекинувач за копче, нордиски светло луксуз, може да се користи во разни сцени како што се дневна ?

Yclznb табела за ламба, метална маса за маса, LED, 8W, алуминиумска ламба, прекинувач за копче, нордиски светло луксуз, може

Това е достапна
DEN 1.00
Количина на стоки:

【Цврсто и издржливо】 : Телото на ламбата на оваа метална биро за ламба е изработено од алуминиум, што е многу силно и издржливо Алуминиумската база има добра стабилност и не е тешко да се поништи. 【Извор на светлина】 : yclznb метална ламба може да биде опремена само со сопствено LED, минималната моќност е 8 W. Можете да изберете топла светлина или бела светлина заснована на вашите потреби. 【Погодно префрлување】 : Металната ламба YCLZNB метална маса вклучува метод на прекинувач за заклучување, кој ви овозможува да ја вклучите и исклучите светлината многу лесно и непречено. 【Грижа на очите】 : Напредна технологија за осветлување, без зачудувачки, без треперење, мека и мека светлина за да ви помогне да ги чувате очите. Совршено е за долги часови на читање, учење, работа и многу повеќе. Ова е мала табела за ламба за преполни најважни работи. 【Исклучителен изглед】 : Оваа табела светилка има лесен и луксузен изглед и меки бои. Тој е разноврсен и може да се користи во разни прилики, како што се дневна соба, спална соба, студија, итн., За да придонесе за карактеристичен украсен ефект во вашата соба. Одлични подароци за семејството и пријателите. 【Цврсто и издржливо】 : Телото на ламбата на оваа метална биро за ламба е изработено од алуминиум, што е многу силно и издржливо. Алуминиумската база има добра стабилност и не е тешко да се поништи. 【Извор на светлина】 : yclznb метална ламба може да биде опремена само со сопствено LED, минималната моќност е 8 W. Можете да изберете топла светлина или бела светлина заснована на вашите потреби. 【Погодно префрлување】 : Металната ламба YCLZNB метална маса вклучува метод на прекинувач за заклучување, кој ви овозможува да ја вклучите и исклучите светлината многу лесно и непречено.

Основните својства

Додатоци на производот