Kincubow Patio Coobrella Holder Deck Coobrella Mount, држач за чадор со тешки палуби се прицврстува на оградата, челична чадор заграда на отворено, заграда за чадори за палуба за балкон на ?

Kincubow Patio Coobrella Holder Deck Coobrella Mount, држач за чадор со тешки палуби се прицврстува на оградата, челична чадор заграда

Това е достапна
DEN 1119.84
Количина на стоки:

Држач за заштеда на просторот за заштеда на палубата-оваа заграда за монтирање на чадорите може да се прикачи на решетката за оградување на палубата, која има вертикални баластери Може да го зачува вашиот простор за палуба и не треба да се грижите за некој што ќе ги прегази оние други традиционални штандови за чадори кои се многу тешки за движење. Цврст палуба за чадори-Старди 304 не'рѓосувачки челик со облога со црн прав, 3 завртки за фиксирање, оваа заграда за чадор за внатрешен двор е докажана од 'рѓа и водоотпорна, може да се задржи на различни временски услови, без оглед на дождливите или ветровитите денови, таа е силна и трајна доволно за дневна употреба. Применлива ограда- Заграда за чадор на Kincubow за палуби одговара на повеќето видови на огради, дрвена ограда или метална ограда. Сè додека столбот на чадорот ќе се вклопи во држачот, нашиот држач за чадор на отворено може да го поправи стабилно и нема да предизвика штета на вашата ограда. Лесно за инсталирање-потребни се алатки, можете лесно да ги завршите. PLS обрнува внимание, дебелината на оградата помеѓу 2 плочи за стегање треба да биде помала од 1,5 инчи. Просторот за оградување треба да биде помал од 6,6 инчи. Нашиот прицврстувач за чадор за палуба одговара на чадорите (не е вклучен) кои се поголеми од 1 инч и помалку од 1,9 инчи во дијаметар. Услуга по продажбата на Kincubow-Нашиот прицврстувач за чадор за палуби може да се користи за да се поправат чадорите на палубата, столбовите за сенка на едриличари и столбовите за светло. Ветуваме една година гаранција од датумот на купување. Било какви прашања, pls ме контактираат во секое време. Држач за заштеда на просторот за заштеда на палубата-оваа заграда за монтирање на чадорите може да се прикачи на решетката за оградување на палубата, која има вертикални баластери. Може да го зачува вашиот простор за палуба и не треба да се грижите за некој што ќе ги прегази оние други традиционални штандови за чадори кои се многу тешки за движење. Цврст палуба за чадори-Старди 304 не'рѓосувачки челик со облога со црн прав, 3 завртки за фиксирање, оваа заграда за чадор за внатрешен двор е докажана од 'рѓа и водоотпорна, може да се задржи на различни временски услови, без оглед на дождливите или ветровитите денови, таа е силна и трајна доволно за дневна употреба.

Основните својства

Додатоци на производот