QualiHome #10 груба нишка Остра точка на сувата wallид завртка со погон на Филипс #2 Глава за бубачки, 1 lb/фунта, црна, идеална завртка за листови за сув wallид, дрво и многу пове?

QualiHome 10 груба нишка Остра точка на сувата wallид завртка со погон на Филипс 2 Глава за бубачки, 1 lb/фунта, црна, идеална

Това е достапна
DEN 1.00
Количина на стоки:

Препорачани од професионални изведувачи, градежници и сопственици на домови на DIY За приложување на сув wallид на столпчиња од дрво, дрво до дрво и повеќе, може да биде идеално за вашиот дом, канцеларија или работно место. Црна груба нишка, остра точка, цврста картонска кутија, Филипс погон рамна глава, трајни силни метални челични завртки. Груби завртки за сув wallид се карактеризираат со груби навои за да се обезбедат гипс табла на столпчиња. Завртките за снопчиња за сушење идови се користат за прицврстување на дрво на дрво и при инсталирање на гипс -табла на столпчиња од дрво. Тие имаат остра точка да се пробијат низ Drywall и груб дизајн на навој за да помогнат во грабнувањето во столпчиња од дрво. Откако ќе се вози завртката, главата на бубачки овозможува брзо и лесно броење. Препорачани од професионални изведувачи, градежници и сопственици на домови на DIY. За приложување на сув wallид на столпчиња од дрво, дрво до дрво и повеќе, може да биде идеално за вашиот дом, канцеларија или работно место. Црна груба нишка, остра точка, цврста картонска кутија, Филипс погон рамна глава, трајни силни метални челични завртки. Груби завртки за сув wallид се карактеризираат со груби навои за да се обезбедат гипс табла на столпчиња.

Основните својства

Додатоци на производот