ОПУКС Тактичка Кутија За Ручек За Мажи, Изолирана Торба За Ручек За Мажи За Возрасни, Голем Ладилник За Ручек СО МОЛЕ, Мрежести Странични Џебови, Тактичка Торба За Р?

ОПУКС Тактичка Кутија За Ручек За Мажи, Изолирана Торба За Ручек За Мажи За Возрасни, Голем Ладилник За Ручек СО МОЛЕ, Мрежести

Това е достапна
DEN 479.84
Количина на стоки:

ЕКСТРА ГОЛЕМ КАПАЦИТЕТ : Мери 11х9х7 инчи Оваа торба за ручек може да собере над 18 лименки сода и повеќе од еден ручек. Има страничен џеб за ставање дополнителни закуски и внатрешен мрежен џеб за прибор. ИЗОЛИРАНА И ОТПОРНА на ИСТЕКУВАЊЕ : Доаѓа со густа изолација за да ја одржувате храната ладна/загреана до 5 + часа. Овој тактички ладилник за кутии за ручек е исто така отпорен на истекување, што го прави исклучително лесен за чистење и спречување на излевање од торбата за ручек. ТАКТИЧКИ СИСТЕМ МОЛЕ ПАЛ : оваа тактичка воена торба за ручек има мрежести мрежи во предниот дел, страничниот џеб и целосниот грб, давајќи многу можности да ги закачите најважните работи, клучевите или да ги прицврстите карабините на торбата за ручек. Предниот џеб има И Велкро за да можете да закачите кое било знаме, значка за да ја направите оваа торба за ручек навистина ваша. ФУНКЦИОНАЛНА ЗА ПОВЕЌЕКРАТНА УПОТРЕБА : горната рачка е засилена за дополнителна издржливост. Ременот за рамо е обложен и отстранлив, што ви овозможува да имате повеќе начини за носење на торбата за ручек. Функционална во дизајнот и удобноста, оваа торба за ручек е совршена за работа, војска, градежништво, каква било тешка работа. ИЗДРЖЛИВА КОНСТРУКЦИЈА Направена со тежок полиестер ОД 600Д, оваа торба за ручек е изградена да трае и ќе се одржи во секој тактички или работен амбиент. ЕКСТРА ГОЛЕМ КАПАЦИТЕТ : Мери 11х9х7 инчи. Оваа торба за ручек може да собере над 18 лименки сода и повеќе од еден ручек. Има страничен џеб за ставање дополнителни закуски и внатрешен мрежен џеб за прибор. ИЗОЛИРАНА И ОТПОРНА на ИСТЕКУВАЊЕ : Доаѓа со густа изолација за да ја одржувате храната ладна/загреана до 5 + часа. Овој тактички ладилник за кутии за ручек е исто така отпорен на истекување, што го прави исклучително лесен за чистење и спречување на излевање од торбата за ручек.

Основните својства

Додатоци на производот