5 Пакувајте го иглата за отстранување на вратата на вратата, замена на алатката за отстранување на безбедноста на клучот, извадете го видео -вратата од монтирање ко?

5 Пакувајте го иглата за отстранување на вратата на вратата, замена на алатката за отстранување на безбедноста на клучот, извадете

Това е достапна
DEN 1.67
Количина на стоки:

Широка апликација : Може да се искористи за замена на изгубениот безбедносен клуч за да го отстраните вашето гнездо Здраво, Арло и Еуфи Видео врата од вратата од нејзината монтажа Компатибилност : Одговара на различни модели на видео -врата. Сите модели на Arlo Video Voorbell, сите модели на Videobell Video Bellbell и сите модели на врата на гнездо. Мулти употреби : Со оваа алатка PIN, можете да ја реплицирате дејството на безбедносниот пин на производителот, но вметнувајќи го на горниот или на дното, зависно од моделот и да се повлечете нежно на вратата за да го ослободите. Дизајн на рачка против лизгање : Има цврста и рачка против лизгање, што е лесно да се сфати и заштедува напор при користење на истиот. Список на пакување : 5 x Алатки за отстранување на клучеви за безбедност на пинот. Широка апликација : Може да се искористи за замена на изгубениот безбедносен клуч за да го отстраните вашето гнездо Здраво, Арло и Еуфи Видео врата од вратата од нејзината монтажа. Компатибилност : Одговара на различни модели на видео -врата. Сите модели на Arlo Video Voorbell, сите модели на Videobell Video Bellbell и сите модели на врата на гнездо. Мулти употреби : Со оваа алатка PIN, можете да ја реплицирате дејството на безбедносниот пин на производителот, но вметнувајќи го на горниот или на дното, зависно од моделот и да се повлечете нежно на вратата за да го ослободите. Дизајн на рачка против лизгање : Има цврста и рачка против лизгање, што е лесно да се сфати и заштедува напор при користење на истиот. Список на пакување : 5 x Алатки за отстранување на клучеви за безбедност на пинот. Широка апликација : Може да се искористи за замена на изгубениот безбедносен клуч за да го отстраните вашето гнездо Здраво, Арло и Еуфи Видео врата од вратата од нејзината монтажа.

Основните својства

Додатоци на производот