Бн-ВРСКА Алекса Паметен Приклучок Што Работи Со Алекса, Поврзете Се Со Alexa Echo Директно Преку Bluetooth, Паметен Штекер со Далечински Управувач по Апликација, Компатибил?

Бн-ВРСКА Алекса Паметен Приклучок Што Работи Со Алекса, Поврзете Се Со Alexa Echo Директно Преку Bluetooth, Паметен Штекер со Далечински Управувач

Това е достапна
DEN 1088.00
Количина на стоки:

БРЗО ПОВРЗУВАЊЕ И ЗАШТИТА НА ПРИВАТНОСТА : Паметниот Приклучок Bn-LINK Alexa Може директно да се поврзе со Апликацијата Alexa преку Bluetooth, нудејќи брза и удобна врска без потреба од апликации од трети страни Ова значи дека можете да го користите без да се грижите за протекување информации и подобро да ја заштитите вашата приватност и безбедност. ДАЛЕЧИНСКИ УПРАВУВАЧ ЗА ГЛАС И АПЛИКАЦИЈА : со функцијата За гласовна контрола На Алекса Smart plug На Bn-ВРСКАТА, можете едноставно да и дадете На Алекса едноставни гласовни команди за автоматско вклучување или исклучување на уредите. Ако заборавите да го исклучите вентилаторот или сакате да го вклучите овлажнител на пат кон дома, можете погодно да ги контролирате вашите паметни приклучоци На Апликацијата Алекса од каде било. Паметниот приклучок Алекса за дома е паметен и удобен додаток во вашиот живот!. РАСПОРЕД И ГРУПЕН КОНТРОЛЕР : Со Апликацијата Bn-LINK Alexa Smart plug и Alexa, можете да креирате прилагодени распореди за автоматско вклучување или исклучување на вашите домашни апарати според вашите планови. Групната контрола исто така ви овозможува практично да контролирате повеќе паметни приклучоци истовремено, правејќи го вашиот живот уште полесен и поефикасен. МРЕЖНА МРЕЖА BLUETOOTH : Можете да користите Повеќе Паметни Приклучоци Bn-LINK Alexa За да поставите мрежа Bluetooth мрежа, што може да го реши ограничувањето на растојанието на bluetooth врската.

Основните својства

Додатоци на производот