Безжична камера на безжични паметни видео-врата со безжичен чим, интерком HD Night Vision WiFi за полнење безжична камера на вратата, двонасочна аудио, контрола на апликаци?

Безжична камера на безжични паметни видео-врата со безжичен чим, интерком HD Night Vision WiFi за полнење безжична камера на вратата, двонасочна

Това е достапна
DEN 2.67
Количина на стоки:

Долг подготвеност : Нема полнење циклус на расклопување Вградена батерија со висок капацитет со литиум-јон, долга подготвеност. Вратата на вратата се напојува со вградена голема батерија, нема потреба често да се наполни; а Chime е на USB напојување, лесен и удобен за употреба. Видео повик : Лесно е да се справите со гостите во посета, кога некој ќе го притисне вратата на вратата, вратата ќе изврши известување до телефонот, а сопственикот може да го внесе интерфејсот за телефонски разговор. Преносна инсталација : Може да се залепи и перфорира. Поддршка за поддршка на лепило, нема потреба да се удруваат дупки, истовремено поддржувајќи ја инсталацијата на удари со дупки. Без приклучување, удобно и без проблеми. Снимање на екранот : Складирање на облак, капење за заштита од безбедност. Кога еден посетител ќе ја притисне вратата на вратата, може да ја сними сликата на посетителот и да го зачува рекордот на облакот, така што апликацијата за мобилни телефони може да ги гледа минатите слики во секое време, што е побезбедно и побезбедно. Безжична камера за видео -врата : Поддршка 2.4 G Wi Fi и App Connection, висока резолуција од 480p, презентирајќи ви појасни слики и Chime е на USB напојување, лесен и удобен за употреба. Видео повик : Лесно е да се справите со гостите во посета, кога некој ќе го притисне вратата на вратата, вратата ќе изврши известување до телефонот, а сопственикот може да го внесе интерфејсот за телефонски разговор. Преносна инсталација : Може да се залепи и перфорира. Поддршка за поддршка на лепило, нема потреба да се удруваат дупки, истовремено поддржувајќи ја инсталацијата на удари со дупки. Без приклучување, удобно и без проблеми. Снимање на екранот : Складирање на облак, капење за заштита од безбедност. Кога еден посетител ќе ја притисне вратата на вратата, може да ја сними сликата на посетителот и да го зачува рекордот на облакот, така што апликацијата за мобилни телефони може да ги гледа минатите слики во секое време, што е побезбедно и побезбедно.

Основните својства

Name:
Smart Doorbell
Material:
ABS Plastic Electronic Components
Color:
White
Max. Resolution:
VGA, 640*480
Video Coding Standard:
MJEPG
Audio Coding Standard:
G711.A
Video Frame Rate:
VGA@20fps
Day/ Night Mode Switch:
Automatic
Video Transmission Encryption:
AES
Radio Frequency Coding:
EV1527
Infrared Lamp Control:
Automatic, Adjustable Sensitivity
Infrared Lamp Wave Length:
850nm
Motion Detection:
Automatic, Adjustable Aensitivity
Connection Mode:
2.4G WiFi
Working Temperature:
-10~45℃
Working Humidity:
≤95%
Doorbell Battery Capacity:
1000mAh
Package list:
1*Smart Doorbell:
1*Usb Cable:
1*User Manual:
1*Some Screws :

Додатоци на производот