Ywbl-WH Прекинувач, DZ47 - 125 Минијатурен Прекинувач За Заштита Од Истекување На Прекинувачот За Воздух 2p Струја Прекинувач 400V 80/100/125A)

Ywbl-WH Прекинувач, DZ47 - 125 Минијатурен Прекинувач За Заштита Од Истекување На Прекинувачот За Воздух 2p Струја Прекинувач

Това е достапна
DEN 2.33
Количина на стоки:

ИЗГЛЕД - - - Модел : DZ47-125;Број на столбови : 2 P;Номинален напон : 400 V;номинална струја на Ослободувачот : 80 A;100 A;125 A (Опционално);Капацитет На Кршење : 7,5 KA;Материјал : материјал за отпорност на пламен на КОМПЈУТЕР АПЛИКАЦИЈА - - - Прекинувачот За Заштита Од Истекување е погоден за декорација на домаќинствата,инженерска конструкција,трансформација на рурална мрежа и други проекти. ЗАШТИТА - - - овој Прекинувач поддржува истекување,преоптоварување,заштита од краток спој, три режими на заштита. ДОБРИ ПЕРФОРМАНСИ - - - Тековниот Прекинувач е составен од висококвалитетни електронски компоненти, со стабилни и сигурни перформанси, а надворешната обвивка на производот е изработена од материјал кој го задржува пламенот на КОМПЈУТЕРОТ и е побезбеден за употреба. ГАРАНЦИЈА ЗА КВАЛИТЕТ - - - Секој Прекинувач се испитува пред да биде во продажба. Ве молиме слободно контактирајте не доколку наидете на некаков проблем во врска со нашиот производ. ИЗГЛЕД - - - Модел : DZ47-125;Број на столбови : 2 P;Номинален напон : 400 V;номинална струја на Ослободувачот : 80 A;100 A;125 A (Опционално);Капацитет На Кршење : 7,5 KA;Материјал : материјал за отпорност на пламен на КОМПЈУТЕР. АПЛИКАЦИЈА - - - Прекинувачот За Заштита Од Истекување е погоден за декорација на домаќинствата,инженерска конструкција,трансформација на рурална мрежа и други проекти. ЗАШТИТА - - - овој Прекинувач поддржува истекување,преоптоварување,заштита од краток спој, три режими на заштита. ДОБРИ ПЕРФОРМАНСИ - - - Тековниот Прекинувач е составен од висококвалитетни електронски компоненти, со стабилни и сигурни перформанси, а надворешната обвивка на производот е изработена од материјал кој го задржува пламенот на КОМПЈУТЕРОТ и е побезбеден за употреба. ГАРАНЦИЈА ЗА КВАЛИТЕТ - - - Секој Прекинувач се испитува пред да биде во продажба. Ве молиме слободно контактирајте не доколку наидете на некаков проблем во врска со нашиот производ.

Основните својства

Model:
DZ47-125 2P
Breaking capacity:
7.5KA
Number of poles:
2P
Trip unit rated current:
80A; 100A; 125A(Optional)
Rated voltage:
400V
Leakage current:
30mA
Contact material:
Copper-based alloy
Leakage action time:
0.1S
Current shell frame:
125 (A)
Tripping method:
Overcurrent release
Protection type:
Leakage, overload, short circuit protection
Application scenario:
Terminal power distribution
Wiring method:
Front wiring
3C rated voltage range:
AC rated voltage 1500V and below
Structure type:
Plastic case circuit breaker
Arc extinguishing medium:
air type
Package list:
1×Current Circuit Breaker:
Note:
The actual product color may deviate from the photo due to light:
There may be a slight deviation in the measurement of product:

Додатоци на производот