Шамија За Ладење Миленичиња, Бандана За Ладење Кучиња, Јака За Ладење Миленичиња, Шамија За Дишење Миленичиња, Останува Ладна Со Часови, Летото На Кучиња Го Ублажув?

Шамија За Ладење Миленичиња, Бандана За Ладење Кучиња, Јака За Ладење Миленичиња, Шамија За Дишење Миленичиња, Останува Ладна Со Часови,

Това е достапна
DEN 2.00
Количина на стоки:

●Издржлив Материјал●Јаката За Ладење Е Изработена Од Висококвалитетен Најлон И Гел Материјал, Издржлив За Употреба Долго Време, Пријателски За Кожата За Вашето Домашно Милениче, Доволно Мазен И Лесен За Да Се Осигура Дека Вашето Куче Или Мачка Се Чувствуваат Удобно ①Спречете Прегревање И Дехидрација. Кул Шамија На Вратот Го Одржува Вашето Домашно Милениче Ладно И Удобно Во Топло Време, Пренесувајќи Ја Свежината Од Јаката На Кучето. Чувајте Го Вашето Домашно Милениче Ладно И Спречете Прегревање И Дехидрација. ●Прилагодлив Велкро●Оваа Јака За Ладење Миленичиња Со Велкро Што Е Прилагодлива За Подобро Да Одговара На Вашите Кучиња. Прилагодливиот Велкро Може Да Ја Прилагоди Должината За Да Не Го Задави Вашето Домашно Милениче, И Можете Лесно Да Го Облечете И Соблечете. Како Да Се Користи Ставете Го Производот Директно Во Фрижидер Околу 5-10 Минути, А Потоа Користете Го За Вашето Домашно Милениче. Внимавајте Да Не Бидете Премногу Ладни За Да Спречите Вашето Домашно Милениче Да Настине Бидејќи Е Премногу Студено. ●Големина+ М : Ширина 4,5 См, Обем на Вратот 34см, Прилагодливиот Опсег на Јаката е 29-34см, Погоден за Мачки и Мали Кучиња. Инструкции За Нега : Само Миење Раце.

Основните својства

Додатоци на производот