Убиец Филтер Замена ЗА НЕЛСОН 87849Н

Убиец Филтер Замена ЗА НЕЛСОН 87849Н

Това е достапна
DEN 461.92
Количина на стоки:

Гордо Произведени во САД Медиуми : Микроглас. Строга Контрола на Квалитетот за супериорен производ. Произведени со најквалитетни материјали достапни на пазарот. Филтер Крос Референци п/н НЕЛСОН 87849Н. Убиец Филтер Замена ЗА НЕЛСОН 87849Н Убиец Филтер Производи се произведени со највисок квалитет на материјали и техники на пазарот денес. Сите елементи за филтрирање гарантирано ќе ги исполнат или надминат сите спецификации на оригиналното производство на опрема. Производите За Филтрирање убијци се подложени на строга програма за тестирање и се придржуваат до повеќе ИСО стандарди за филтрирање. Сите предмети означени замена или еквивалент не се поврзани со оригиналното производство. Броевите на деловите се однесуваат само на вкрстениот дел. Сите трговски марки, регистрирани или нерегистрирани, се трговски марки на нивните соодветни сопственици. Упатување се прави на овие компании исклучиво за да се идентификува компатибилноста На Филтерот Убиец Ад. производи со оем производ; ОЕМ не ги спонзорираше или одобри нашите филтри или производи И Филтер За Убијци Ад. не тврди дека произведува производи ЗА ОЕМ или снабдува оригинални оем производи во повеќето случаи.

Основните својства

Додатоци на производот