Nuopaiplus Tire Inflator Преносен компресор за воздух, компресор за воздух 4000mAh автомобили 140psi Електрична безжична преносна пумпа за надувување за гуми за моторцикл велосипе?

Nuopaiplus Tire Inflator Преносен компресор за воздух, компресор за воздух 4000mAh автомобили 140psi Електрична безжична преносна пумпа

Това е достапна
DEN 932.16
Количина на стоки:

-Безжичен и бесплатен надувување, може да наплати повеќе уреди и може да наплати разни производи што треба да бидат надуени, како што се автомобили, мотоцикли, велосипеди и топки -Аутоматска станица Кога е полна, нема потреба од чувари, само притиснете копче, може да се кликне на претходно поставениот притисок на гумите за да се започне, и автоматски ќе застане кога ќе се полни. -Литиумска батерија со висока ефикасност, може да наполни 20 гуми, 18650 литиумска батерија 2 * 2000m Ah не е лажно, целосното полнење може да се користи за континуирани гуми. -3 режим LED светло : На горниот дел од оваа воздушна пумпа е LED светло со 3 режими. Погодно за вас да ги надувувате и менувате гумите во мракот. -Мал и преносен, безгрижен кога излегувате, ширината е само 7 см, можете да ја ставите насекаде и да излезете со вас. -Безжичен и бесплатен надувување, може да наплати повеќе уреди и може да наплати разни производи што треба да бидат надуени, како што се автомобили, мотоцикли, велосипеди и топки. -Аутоматска станица Кога е полна, нема потреба од чувари, само притиснете копче, може да се кликне на претходно поставениот притисок на гумите за да се започне, и автоматски ќе застане кога ќе се полни. -Литиумска батерија со висока ефикасност, може да наполни 20 гуми, 18650 литиумска батерија 2 * 2000m Ah не е лажно, целосното полнење може да се користи за континуирани гуми.

Основните својства

Додатоци на производот