Keenso Car гуми за надувување на вентил на вентил, воздушен чак топка топка гулаб, затворена топка чик и заклучување на клип на гума Чак со клип за додатоци за компресор ?

Keenso Car гуми за надувување на вентил на вентил, воздушен чак топка топка гулаб, затворена топка чик и заклучување на клип на гума

Това е достапна
DEN 2.33
Количина на стоки:

✔ Лесна врска-вграден вентил за исклучување, глава од 45 степени, за полесна врска -Сепарате-интегриран заптивка за оптимална затегнатост. Ова е совршен избор ако имате потреба од квалитетни спојници за поврзување!. ✔PREFECT FIT-1/4-инчен NPT Femaleенски навои, гушкање на топката за нозе, чак е идеален за инфлација на гуми на вентил на инфлатор. ✔ Инсталирање-може да се инсталира лесно за да се вентил без алатка, заштеда на TME и цена. Таква практична алатка ќе ви треба. ✔ Солидна челична конструкција-употреба на квалитетна конструкција на цврст челик, висока јачина, високи перформанси и голема сигурност. ✔ Лесна врска-вграден вентил за исклучување, глава од 45 степени, за полесна врска. -Сепарате-интегриран заптивка за оптимална затегнатост. Ова е совршен избор ако имате потреба од квалитетни спојници за поврзување!. ✔PREFECT FIT-1/4-инчен NPT Femaleенски навои, гушкање на топката за нозе, чак е идеален за инфлација на гуми на вентил на инфлатор. ✔ Инсталирање-може да се инсталира лесно за да се вентил без алатка, заштеда на TME и цена. Таква практична алатка ќе ви треба. ✔ Солидна челична конструкција-употреба на квалитетна конструкција на цврст челик, висока јачина, високи перформанси и голема сигурност. Овој конектор за вентил со надувување на гуми од 1/4 "NPT 45 ° е цврст челик Чак, прецизен изработен за перформанси без протекување. Се одликува со вграден вентил за исклучување и глава од 45 степени за полесна врска. Гршката со топката за нозе, гумата Чак е идеален за гума инфлација на разни гуми. Добра вредност за потрошените пари.

Основните својства

Додатоци на производот