Обвинка за резервни гуми во Гуон-Вувл, Универзално вклопување за epип, приколка, РВ, СУВ, камион и многу возила, дијаметар на тркалото 22 , Заштитувачи на водоотпорни г?

Обвинка за резервни гуми во Гуон-Вувл, Универзално вклопување за epип, приколка, РВ, СУВ, камион и многу возила, дијаметар на тркалото

Това е достапна
DEN 2.00
Количина на стоки:

Материјал за покривање на резервни гуми од Jeep 1 : PU кожа Водоотпорен и не-крик, помага да се заштитат од сонце, дожд, кал и други елементи. Апликација : Универзално вклопување за epип, приколка, РВ, SUV, камион и многу возило, вклопува 22 "(13inch), 26" -27 "(14inch), 28" -29 "(15inch), 30" -31 "(16inch ) и 32 " - 33" (17inch) дијаметар на гуми. Дизајн : Дизајнот на еластичниот опсег е повеќе хуманизиран, за брзо и прилагодливо вклопување. Шиење фино, водоотпорна изведба подобро. Функција : помага да се задржи нечистотијата, дождот и сонцето подалеку од резервната гума. Not only prevent your spare wheel from corroding, but also make your vehicle more fashion. Greatly improves vehicle appearance, keep spare tire clean. Jeep 1 spare tire cover material : PU Leather. Waterproof and non-scratch, Helps guard against sun, rain, кал, и други елементи. Примена : Универзално вклопување за epип, приколка, РВ, СУВ, камион и многу возило, одговара на 22 "(13inch), 26" -27 "(14inch), 28" -29 "(15inch), 30 "-31" (16inch) и 32 " - 33" (17inch) дијаметар на гуми. Дизајн : Дизајнот на еластичниот опсег е повеќе хуманизиран, за брзо и прилагодливо вклопување. Подобро шиење, водоотпорна изведба. Функција : Помага да се задржи нечистотијата, дождот и сонцето подалеку од резервна гума. Не само што го спречуваат вашето резервно тркало да се расипува, туку и да го направи вашето возило повеќе мода. Во голема мерка го подобрува изгледот на возилото, чувајте ја резервната гума чиста. Опис : Покривки за гуми за џип за резервни гуми Wrangler Adnage : 1. Лесно за инсталирање и отстранување, не се потребни алатки. Водоотпорен и не-крик. Долготрајни и издржливи. Обезбедете УВ заштита. Помага да се задржи нечистотијата, дождот и сонцето подалеку од резервна гума. Во голема мера се подобрува. Изгледот на вехуликот, чувајте ја резервната гума чиста.

Основните својства

Додатоци на производот