SLATIOM 120W 35L/MIN CAR AIR COMPRESS COMPRESS PORTABLE TIRE PUMPOR PUMP DIGITAL AIR PUMPER PUMR PRESSURE MAUGE за автомобилски моторцикл

SLATIOM 120W 35L/MIN CAR AIR COMPRESS COMPRESS PORTABLE TIRE PUMPOR PUMP DIGITAL AIR PUMPER PUMR PRESSURE MAUGE за автомобилски моторцикл

Това е достапна
DEN 4143.52
Количина на стоки:

За преносни компресори за воздух, само приклучете го приклучокот за запалка од 12 V DC во приклучокот за напојување на автомобилот Поврзете го цревото со гумата, поставете го посакуваниот притисок на гумата и потоа притиснете го копчето за напојување. Мерење на притисокот на ноќното гледање, вграденото LED светло покажува одлични резултати во темни, 4 видови на преклопување на единицата : PSI, BAR, KPA, KG/CM². Вклучете ја моќта, претходно поставете го притисокот на гумите, притиснете го копчето Start за да започнете со инфлацијата, автоматски да ја пополнувате и да запрете, нема да го надминете, дизајнот за заштита на дисипација на топлина, продолжете го животот на пумпата за воздух. Додатоците вклучуваат два адаптери за конуси и резервни осигурувачи, кои можат да се користат за разни намени, како што се автомобили, мотоцикли, гуми за велосипеди, гумени чамци, спортски топки и воздушни душеци. За преносни компресори за воздух, само приклучете го приклучокот за запалка од 12 V DC во приклучокот за напојување на автомобилот. Поврзете го цревото со гумата, поставете го посакуваниот притисок на гумата и потоа притиснете го копчето за напојување. Мерење на притисокот на ноќното гледање, вграденото LED светло покажува одлични резултати во темни, 4 видови на преклопување на единицата : PSI, BAR, KPA, KG/CM². Вклучете ја моќта, претходно поставете го притисокот на гумите, притиснете го копчето Start за да започнете со инфлацијата, автоматски да ја пополнувате и да запрете, нема да го надминете, дизајнот за заштита на дисипација на топлина, продолжете го животот на пумпата за воздух. Додатоците вклучуваат два адаптери за конуси и резервни осигурувачи, кои можат да се користат за разни намени, како што се автомобили, мотоцикли, гуми за велосипеди, гумени чамци, спортски топки и воздушни душеци. Опишете : За преносни компресори за воздух, само приклучете го приклучокот за запалка од цигари од 12 V DC во приклучокот за напојување на автомобилот.

Основните својства

Voltage:
DC12V
Power cord length:
3.2 meters
Power:
120W
Size:
20 x 7 x 17cm
Inflatable tube length:
60cm
Air pressure flow:
35L/min
Color:
black + orange
material:
plastic
Package Contents:
1 x air compressor:
1 x ball pin:
2 x Gas nozzle:
1 x fuse:
Only the above package content, other products are not included.:
Note:
Light shooting and different monitors may cause the color of the objects in the picture to be slightly different from the actual object. The allowable measurement error is +/- 1-3cm.
Due to the differences between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Please understand, thank you! :

Додатоци на производот