Заклучување на фидун на воздухот, 1 парчиња пумпа за воздушна пумпа Чак Адаптер за адаптер за инфлатор Вентила за конектор Конектор за замена за автоматски мотоцик?

Заклучување на фидун на воздухот, 1 парчиња пумпа за воздушна пумпа Чак Адаптер за адаптер за инфлатор Вентила за конектор Конектор

Това е достапна
DEN 2.33
Количина на стоки:

【Лесен за употреба】 : Клипот за конектор за инфлатор усвојува отворен дизајн на палецот од 90 степени, кој може лесно и лесно рачно да се надува Едноставно е да се соберат и расклопуваат, и може непречено да се поврзуваат со вентилот за гуми. 【Без истекување】 : Заклучување на воздухот Чак е направено од висококвалитетен материјал за легура на цинк, кој е здрав и издржлив, што може да обезбеди врската да има висока затегнатост на воздухот, издржливост, флексибилност и без истекување. 【Погоден】 : Стегач за надувување гуми со приклучок од 6,5мм / 0,26in, погоден за автоматско црево на инфлатор со внатрешен дијаметар од 5-6мм / 0,20-0,24in. 【Лесно за надувување】 : Стегачот е заклучен на вентилот поврзан со чак, а дизајнот на затворен проток ја прави гумата лесна за надувување. Конекторот за инфлатор се користи за да се поправи гумата Чак за да може воздухот да тече слободно низ чак. 【За употреба】 : 1. Користете ножици за да ја отсечете оригиналната уста за надувување. Вметнете чак со надувување со големина од 6,5 мм / 0,26 инчи во гумената цевка (или пуп цевка). Спецификација : Тип на ставка : Материјал за клип на конекторот за надувување на воздухот : Големина на приклучокот на опашката од легура на цинк : приближно.

Основните својства

Додатоци на производот