Бела Шарка Заклучување На Светлината Прекинувач Капак-Спречи случајно вклучување &засилувач; исклучување

Бела Шарка Заклучување На Светлината Прекинувач Капак-Спречи случајно вклучување &засилувач; исклучување

Това е достапна
DEN 420.96
Количина на стоки:

Бела Шарка Заклучување На Светлината Прекинувач Капак Карактеристики специјалната брава на шарката со структура за самозаклучување ви овозможува да го заклучите прекинувачот или во положба за вклучување или исклучување, за да спречите случајно активирање или прекини на напојувањето на апаратите, ѕидните приклучоци, безбедносното осветлување итн. Лесна Инсталација-Инсталира над постоечкиот прекинувач користејќи постоечки завртки ~ Точната ставка е на сликата - Завртките не се вклучени. Количина : 2 Чувари На Прекинувачи ~ Боја : Бело ~ Направено во САД!. Повеќето стандардни прекинувачи за светло ~ Совршени За различни намени Во Вашиот Дом, Јавни Објекти, Безбедност Или Безбедност ~ Мерки Приближно : Должина : 3-1/8 инчи / Ширина : 1-1/8 инчи / Висина : 1/4 инчи / Растојание помеѓу дупките за завртки( во центарот) : 2-3/8 инчи. Бела Шарка Заклучување На Светлината Прекинувач Капак. Карактеристики специјалната брава на шарката со структура за самозаклучување ви овозможува да го заклучите прекинувачот или во положба за вклучување или исклучување, за да спречите случајно активирање или прекини на напојувањето на апаратите, ѕидните приклучоци, безбедносното осветлување итн. Лесна Инсталација-Инсталира над постоечкиот прекинувач користејќи постоечки завртки ~ Точната ставка е на сликата - Завртките не се вклучени. Количина : 2 Чувари На Прекинувачи ~ Боја : Бело ~ Направено во САД!. Повеќето стандардни прекинувачи за светло ~ Совршени За различни намени Во Вашиот Дом, Јавни Објекти, Безбедност Или Безбедност ~ Мерки Приближно : Должина : 3-1/8 инчи / Ширина : 1-1/8 инчи / Висина : 1/4 инчи / Растојание помеѓу дупките за завртки( во центарот) : 2-3/8 инчи. ЈСП Производство На Бела Шарка За Заклучување На Шарката Заштитен Капак-Список Со Повеќе Пакувања Ова е ставка со повеќе пакувања. Ве молиме изберете точна Количина На Пакетот. Колку повеќе купувате толку повеќе штедите! Овие Капаци За Штитници За Прекинувачи За Заклучување На Бела Шарка ги штитат вашите светла или кола од случајно вклучување. Овие чувари се пречка за ненамерно активирање на чувствителни ѕидни прекинувачи за деца и возрасни. Направено со висококвалитетен издржлив поли-карбонат. Може Да се користи За Повеќе намени Дома, Јавни Објекти, Безбедносно Осветлување, Безбедност. Ве молиме видете ги мерењата подолу или од нашата слика до вашите постоечки мерења на прекинувачот За да ја потврдите опремата Капакот На Заштитниот Прекинувач На Бела Шарка Спречува случајно вклучување или исклучување на прекинувачот Направен Од висококвалитетни, издржливи Полипропиленски Карактеристики специјалната брава на шарката со структура за самозаклучување ви овозможува да го заклучите прекинувачот или во положба за вклучување или исклучување, за да спречите случајно активирање или прекини на напојувањето на апаратите, ѕидните приклучоци, безбедносното осветлување, итн.

Основните својства

Додатоци на производот