Хотел РФИД клучна картичка 1.000 количина компатибилна со Saflok, Kaba, Onity, Miwa, Ilco и SecureLox

Хотел РФИД клучна картичка 1.000 количина компатибилна со Saflok, Kaba, Onity, Miwa, Ilco и SecureLox

Това е достапна
DEN 5104.00
Количина на стоки:

Компатибилен со Saflok, Kaba, Onity, Ilco, Miwa и Secure Lox Не работи со Vingcard, Beline, Salto, Orbita, Suretech, Acculock, Betech брави. Големина на кредитна картичка. Ова е картичка без контакт со РФИД, а не картичка за магнетна лента. Mifare 1 K Technology, 13,56 MHz. Компатибилен со Saflok, Kaba, Onity, Ilco, Miwa и Secure Lox. Не работи со Vingcard, Beline, Salto, Orbita, Suretech, Acculock, Betech Locks *Големина на кредитна картичка Ова е RFID без контакт картичка, а не пакет со картички со магнетна лента од 500 (или 1000) RFID клучни картички вклучени Mifare 1 K Technology, 13.56 MHz Добредојдовте печатени однапред и насоки на грб.

Основните својства

Додатоци на производот