Луксузно Шише Термостат За Бебиња ШИШИЊА УСБ Грејач За Автомобил Преносни Грејачи За Автомобили Грејач За Шишиња Грејач За Храна За Бебиња Потопло Преносно Шише П?

Луксузно Шише Термостат За Бебиња ШИШИЊА УСБ Грејач За Автомобил Преносни Грејачи За Автомобили Грејач За Шишиња Грејач За Храна

Това е достапна
DEN 150.24
Количина на стоки:

Здравјето на неопренови Ракави за шишиња за бебиња : може да одржува постојана температура и да обезбеди безбедност на греењето. Торба За Затоплување на пијалоци : грејачот за млеко за бебиња може да биде за пренослива банка за напојување, приклучок за полнење, УСБ-интерфејс за автомобил, пренослив и безбеден. Капак за шишиња за бебиња : мобилна моќност, полнач за мобилни телефони и полнач за автомобили може да бидат. Пакет Листа 1 x Бебе Шише Грејач Карактеристики-Материјал : Неопренови И Најлон & Пластични мајчино млеко потопло. - Забелешка : Не Вклучуваат USB кабел пренослив автомобил млеко потопло. - Големина : Прибл. 11 х 7 х 7 см / 4.76 инчи шише за бебиња. - Пакетот топло млеко со постојана температура може да се напојува за временски грејачи на автомобили. - Изработен од врвен материјал, издржлив и мек електричен грејач за шишиња. - Лесен за носење. Тоа е навистина прекрасно шише потопло за патување користете капак За Шише За Бебиња. - Мобилната моќност, полначот за мобилни телефони и полначот за автомобили можат да бидат преносливи млеко потопло. - Лесно е за ракување и може да биде топло кафе, вода, млеко, сок, итн Топол Чувар На Вода.Информации за стокатапреносливи грејачи предметот е пренослив грејач за греење на шишиња кој е погоден за шишиња.

Основните својства

Додатоци на производот